Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Ki lesz a legszexisebb sportoló?

Szeged - Még három napig szavazhatnak lapunk internetes oldalán a szexi szegedi sportolókra. A jelöltek – Baksa László, Bürgés Milán, Katzirz Dávid, Kiss Norbert, Laluska Balázs, Luka Zvizej, Nagy András, Sík Márton, Vajda Attila, Varga Tamás – közül a legtöbb voksot begyűjtő fiatalembert részletesebben is bemutatjuk jövő heti Bizalmasan mellékletünkben.
Még három napig lehet szavazni lapunk internetes oldalán Szeged legszexisebb sportolójára. Múlt hét csütörtökön útjára indult férfiszépségversenyünkön tíz sportembert állítottunk rajtvonalhoz. Ezen a megmérettetésen nem teljesítményük, hanem külső adottságaik juttathatják dobogóra az izmos Adoniszokat, akik közül a legfiatalabb a 21 éves dzsúdós, Bürgés Milán, a legidősebb pedig a 34 éves Varga Tamás. A vízilabdás nemcsak a sportban elért sikereire lehet büszke, hanem arra is, hogy egy hatéves kislány édesapja.

A mezőnyben nem Tamás az egyetlen kispapa. Laluska Balázsnak, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapat 28 éves játékosának kisfia drukkol a meccsek alatt, s már útban van a következő kis Laluska is. A mezőny egyetlen szemüveges indulója, Sík Márton is fiatalon nősült, s viszonylag korán lett apuka. A 25 éves kajakos hét hónapos kisfiának gügyög az esti fürdetéseken.

A jelöltjeinkről készült, érdeklődést keltő, olykor-olykor pikáns képek hozzászólásra késztették fórumozóinkat, akik közül néhányan nem apukákhoz illőnek vélték a kamera előtti pózolást. Mi ezt máshogy gondoljuk.

A feltűnő testalkatú fiatalemberek zöme – ha nem is nős – már foglalt. A kosaras Nagy András és a kézilabdás Katzirz Dávid barátnőjétől már biztosan elnyerte a legjobb pasi címet.

A fent említett sportolókon kívül a kenus Vajda Attilára, a vízilabdázó Baksa Lászlóra, valamint a tekés Kiss Norbertre szavazhatnak január 31-én éjfélig az olvasók. A legtöbb voksot begyűjtő nyeri meg a Szeged legszexisebb sportolója címet. Az „aranyérmesről" a jövő hét csütörtökön megjelenő Bizalmasan mellékletünkben bővebben is olvashatnak.

Olvasóink írták

  • 1. Ben81 2009. február 02. 21:25
    „Na, ez a kemény, hogy még itt sem védték meg Vajdát :D:D hanem akik nős emberek illetve apukák... ebből is látszik.. Sokan nevetnek rajtad fiam! Azt hiszem olykor az egész ország.. Nem mindenki barát, aki mosolyog rád és szépeket mond, vagyis azt amit hallani akarsz!
    Inkább a sporttal foglalkozz!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kónya Krisztina hiteles művész szeretne lenni

Szeged - Hiteles művész szeretne lenni, mondja a Szegedi Nemzeti Színház magánénekese, Kónya Krisztina, aki elsőként kapta meg a Hódmezővásárhely önkormányzata által a városhoz kötődő fiatal művészek elismerésére alapított Bessenyei-díjat. Tovább olvasom