Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Ki lesz az Év babája?

Eldördült a startpisztoly. Ma valóságosan is elindul a Délmagyarország és a Délvilág babaszépségversenye. Fotózással kezdünk, elsőként Szegeden és Vásárhelyen. Partnerünk a szegedi Metro Áruház.
Amit eddig csak ígértünk, mától valóság: délután megkezdődik lapunk legkedvesebb családi játéka, a babaszépségverseny. November 7–17-e között a megye nyolc városában hívjuk, várjuk a babákat fotózásra. Szegeden és Vásárhelyen kezdünk, aztán megyünk tovább Szentesre, Mórahalomra, Csongrádra, Makóra, Mindszentre és Kistelekre. A fotózások helyszínén kollégáink segítenek az eligazodásban, gyűjtik a nevezési lapokat. A képeket fotóriportereink készítik, akik garanciát jelentenek arra, hogy a felvételek a legjobb minőségben, esztétikusan, egységes designnal jelennek majd meg a Délmagyarország és a Délvilág színes mellékletében. Az aggódó telefonálók megnyugtatására: a fotózási „színpadként" szolgáló babzsákfoteljeink biztonságosak.

Három korosztályban várjuk a jelentkezőket: az A kategóriában (picur) az egy év alattiak, a B kategóriában (huncutka) az 1-2 év közöttiek, míg a C kategóriába (gézengúzok) közé a 2-3 év közötti csöppségeket várjuk.
A korhatárok kötöttek, de a legnagyobbaknál egy hónapos pluszt még elfogadunk. Ne feledjék, feltételünk, hogy a jelentkező családjának, a szülők vagy nagyszülők valamelyikének, legyen érvényes Délmagyarország vagy Délvilág előfizetése decemberre. Ha nincs, pótolhatja a fotózási helyszíneken is.
Babák, riadó!


Díjazások

Mindhárom kategóriában az első három helyezettet díjazzuk, 50, 40, illetve 30 ezer forintos vásárlási utalvánnyal. Ám hirdetünk egy abszolút győztest is, azt, aki a három első helyezett közül a legtöbb szavazatot kapja. Ő lesz az év babája, 100 ezer forintos fődíjjal. A díjazottakat külön riportban is bemutatjuk.
A nyeremények, ajándékok biztosításában együttműködő partnerünk a szegedi Metro Áruház. 

Fotózási helyszínek

Szeged: november 7-én és 8-án, 15–18 óráig, ifjúsági ház
Hódmezővásárhely: november 7-én 15–18 óráig, Petőfi Sándor Művelődési Központ
Szentes: november 8-án, 15–18 óráig, művelődési központ
Mórahalom: november 9-én, 15–18 óráig, Aranyszöm Rendezvényház
Csongrád: november 9-én, 15–18 óráig, művelődési ház
Makó: november 11-én, 14–17 óráig, Hagymaház
Mindszent: november 11-én, 13–15 óráig, művelődési ház
Kistelek: november 17-én, 15–18 óráig, rendezvényház. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elitképzés a szegedi szakkollégiumban

Tíz éve alakult meg több egyetemi kar diákjainak elitképzését felvállaló Szegedi Társadalomtudományi… Tovább olvasom