Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Ki tud többet Szent-Györgyi Albertről?

Szeged - A Délmagyarország Kiadó is csatlakozott a Szent-Györgyi Albert-emlékév rendezvényeihez. Lapunk játékot is hirdetett előfizetőink részére. A játék háromfordulós lesz, a felhívásokat lapunkban találják.
A Délmagyarország Kiadó is csatlakozott a Szent-Györgyi Albert-emlékév rendezvényeihez. Lapunk játékot is hirdetett előfizetőink részére. Hangsúlyozzuk: a feladatok megoldásait össze kell gyűjteni és az utolsó forduló után kell beküldeni címünkre (6740 Szeged, Pf.: 153.).

Az első rejtvényben a Nobel-díjas tudós egyik kedvenc zeneművének címét és szerzőjét kevertük össze. A második fordulóban keresztrejtvényt kell megfejteniük az olvasóknak. A kérdések az életútra, életrajzra vonatkoznak. A harmadik részben egy betűtáblát találnak majd a előfizetőink, amely Szent-Györgyi Albert kutatásaival és tudományos munkájával kapcsolatos.

Azok között, akik minden feladványt helyesen oldanak meg három darab „A Mindentudás Egyeteme" című hatkötetes könyvsorozatot sorsolunk ki. A szerencsés nyertesek december 10-én kapják meg nyereményeiket a „Mit tudunk Szent-Györgyi Albertről?" elnevezésű városi tudománytörténeti vetélkedő döntőjén. Ezen Csongrád megye legjobb öt középiskolás csapata vesz részt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Borost és Bochkort kalitkába zárták

Szeged - Szegedről, a Széchenyi térről szólt kedd reggel a Sláger rádió reggeli műsora, a Bumeráng.… Tovább olvasom