Délmagyar logó

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -2°C | 1°C Még több cikk.

Kiesett a szegedi táncos

Kiesett a Megatáncból a tehetségkutató verseny szegedi döntőse. Bár a zsűri Török Ildikót látta jobbnak a párbajban, a nézők döntése mégis az volt, hogy az ő versenye fejeződjön be. A fiatal táncoslányt ettől függetlenül még láthatjuk a produkcióban, a közös számokban ugyanis továbbra is részt vesz.
Jól éreztem magam a saját táncom közben – mondta Török Ildikó. Fotó: TV 2
Nem hozott szerencsét a paso doble Török Ildikónak: a Megatánc szegedi döntőse számára a latin tánc volt az utolsó, amit a tehetségkutató versenyben bemutathatott. Szombat este ugyanis búcsúzni kényszerült a produkciótól, miután – ha csak néhány szavazattal is – a párbajban alulmaradt. Ildikó és akkori párja már két hete, az előző döntőben sem kapott elegendő szavazatot a biztos továbbjutáshoz, akkor azonban még a zsűri úgy döntött, a három kiesőjelölt lány közül neki szavaznak bizalmat. Most párbajozni küldték, a nézők pedig szóló produkcióját nem találták annyira meggyőzőnek, mint vetélytársáét, Nagy Tamaráét.

Bár a szegedi táncoslány már biztosan nem lehet az Év Megatáncosa, kiesését viszonylag könnyedén viselte: a korábban távozókkal ellenétben például nem fakadt sírva. – Rossz érzés, hogy nem folytathatom a versenyt, de igyekszem nem nagyon elkeseredni – nyilatkozta lapunknak tegnap délben, amikor telefonon utolértük. Ildikó úgy gondolja, talán nem mutatott magából eleget és nem volt kellőképpen exibicionista, ezért nem nyerte el a nézők tetszését.

– A paso doble sem volt a legszerencsésebb tánc. Ez a műfaj kicsit idegen stílus, talán emészthetetlen a közönség számára – találgatta tovább kiesésének okát. Hasonló volt a helyzet a párbajtáncával is. – Tamaráé zeneileg és koreográfiájában is populárisabb volt, mint az enyém, sok elemét például a Rivaldafény című filmből emelte át. De megmondom őszintén: én jól éreztem magam a saját táncom közben, a saját stílusomban. Az már más kérdés, hogy a közönség hogyan reagált – kommentálta a történteket.

Ha a közönség nem is Ildikó produkciójának szavazott bizalmat, a szakértő zsűri többsége őt találta jobbnak. Ha rajtuk múlt volna, nem ő esett volna ki a versenyből szombat este. Ez pedig nagyon sokat jelent a szegedi táncosnő számára. – Mindenképpen lelki megnyugvás, és egy kicsit tudja is kompenzálni azt a fájdalmat, hogy kiestem – mondta.

Ildikó számára kiesése ellenére sem ért véget a Megatánc, hiszen a közös számokban továbbra is fellép majd. Ezért Pesten maradt, és ugyanúgy próbál szinte mindennap, mint eddig. Nem szakadt el a társaságtól sem, amelyet az elmúlt hetekben nagyon megszeretett, és a döntőben maradtak sem kezelik úgy, mint kívülállót. Mindennapjai tehát nem sokat változtak, ideje nagy részét egy darabig még biztosan a Megatánc tölti ki.

– Ezenkívül is rengeteg dolog vár még rám – tette hozzá. – Többet foglalkozhatok például a divatfotózással, amit már négy éve művelek, és persze továbbra is folytatom a táncot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyarországon folytatnák a határsértő etióp futók

Maratoni futóknak vallották magukat azok a fiatal férfiak, akiket szombaton a határőrök fogtak el… Tovább olvasom