Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Kifejlesztették a szabadtéri látogatóinak a Kultúrhétvége elnevezésű aloldalt

A 88. évében járó szabadtéri játékok látogatóinak több mint fele nem helyi lakos. Elsősorban nekik kedveskedtek a szervezők, amikor kifejlesztették a Kultúrhétvége nevű aloldalt. Ez számtalan izgalmas programot kínál a városba érkező turistáknak.
– Az idegenforgalmi piacon is kiemelt szerepük van az előadásoknak. A kor kihívásainak eleget téve egy turisztikai gyűjtőportált hoztunk létre. Hiszen akik egy előadásunkra érkeznek, azok egy élményt kapnak. Most összefésültük, megmutatjuk a város kínálatát – mondta el Herczeg Tamás a kulturális missziójukról. A fesztiváligazgató hangsúlyozta, hogy új aloldaluk nemcsak a nyári időszakban segít a látogatóknak, hanem az év minden hónapjában. Így bármikor megtervezhetik a turisták utazásukat a városba.

Arany Gábor, az Armadillo Kreatív Ügynökség operatív igazgatója személyes élményeiből is táplálkozott, hiszen benne is felmerült, mikor Szegedre érkezett, hogy mivel töltse a napot az esti előadás kezdetéig. Hatalmas a lehetőségek tárháza, ezért jobb, ha azt az ember egy helyen kapja meg.

– A szabadtéri nem csak a Dóm térből és a színpadból áll. Ez egy élmény. Felhasználóbarát oldalt hoztunk most létre, ami a honlapunkról elérhető – magyarázta Szili Eszter vezető projektmenedzser. – Gasztronómia, szállás, látnivalók és fürdők. Mind egy helyen megtalálható.

Az Egy hétvége Szegeden fül alatt már meg is tekinthető a kínálat a szabadtéri honlapján 140 szállásajánlattal és megannyi kulturális programmal. Galérián keresztül is végigkövethetik a turisták, mi vár rájuk, ha Szegedre látogatnak. Aki Szegedre érkezik nyáron egy-egy előadásra, az természetesen a Reök-palotában megtekintheti a XL. Nyári Tárlatot és Bob Dylan kiállítását is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szatírt fogtak Szegeden

Szatírt fogtak Szegeden
A szegedi rendőrök néhány percen belül elfogták azt a 24 éves helybeli férfit, aki szeméremsértő… Tovább olvasom