Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

Kigyulladt egy fatároló és teljes terjedelmében égett egy hétvégi ház Szegeden

Egyik tűzesetben sem sérült meg senki.
Teljes terjedelmében égett egy körülbelül harminc négyzetméter alapterületű hétvégi ház Szeged külvárosában, Algyői út mellett. A tűzhöz a szegedi hivatásos, valamint az algyői létesítményi tűzoltókat riasztották, akik eloltották a lángokat. Az egységek az utómunkálatokat végzik a helyszínen. Az első hírek szerint az épületben senki nem tartózkodott.

Kigyulladt egy körülbelül tizenöt négyzetméteres fatároló Szegeden, a Tisza közben. A helyszínre riasztott szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral megfékezték a lángok továbbterjedését, majd eloltották a tüzet. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz a szomszédos nyaralóra nem terjedt át. Az egységek utómunkálatokat végeznek a helyszínen.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felfedezése a mezőgazdaságot és az orvostudományt is fellendítheti: a rák gyógyszerét keresi Kondorosi Éva professzor

Felfedezése a mezőgazdaságot és az orvostudományt is fellendítheti: a rák gyógyszerét keresi Kondorosi Éva professzor
A Nobel-díj előfutárának tartott Balzan-díjat vehette át november végén Kondorosi Éva, az MTA Szegedi Biológiai Kutatóközpont kutatóprofesszora. A kutatónő évtizedeken át jóval elismertebb volt nemzetközi szinten, mint hazájában: hamarabb lett az amerikai, mint a magyar tudományos akadémia tagja. Tovább olvasom