Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 11°C Még több cikk.

Kirámoltak egy üdítős hűtőt Szegeden

Szeged - Kirámolta a szegedi Gábor Áron utca és a Csap utca sarkán lévő élelmiszerüzlet üdítős hűtőjét két férfi mára virradó éjszaka. A Szegedi Rendőrkapitányság járőrei egy bokorban megbújva találták meg az elkövetőket.
A Tarjánvárosi Rendőrőrs körzeti megbízottjai járőrözés közben figyeltek fel egy 22 és egy 35 éves férfira, akik egy nagy sporttáskával egy bokorban próbáltak elbújni a rendőrök elől. Az egyenruhások igazoltatták a két gyanús alakot, majd átvizsgálták a náluk lévő táskát is, amiből nagy mennyiségű még hideg üdítő került elő. A tetten ért tolvajok először azt mondták a rendőröknek, hogy egy házibuliból vitték magukkal a frissítőket a nagy meleg miatt, azonban csakhamar kiderült, hogy egy közeli élelmiszerbolt utcán lévő hűtőjét feszítették fel. A rendőrök a két férfit előállították, ellenük lopás miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatásuk során elmondták, hogy az éjszaka folyamán már többször is fordultak, és azt a helyet is megmutatták, ahová a többi üdítőt vitték. Összesen kb. százezer forintnyi kárt okoztak, ami a rendőri intézkedésnek köszönhetően megtérült - közölte a rendőrség.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. Olvasóka 2010. július 23. 16:00
  „ferdzsó!
  "Viszont lakossági összefogással talán léphetnének a környéken élők, akik miatt épült, (szépült) meg a tér"
  Úgy sejtem Te a Csillag tér közelében élsz---Hát akkor Rajtad a sor!Fogd össze a lakosságot, keresd fel az önk.képviselőtöket! Ne mástól várd el azt,ami elsősorban a Te érdeked (is).”
 • 21. varadipal 2010. július 20. 10:52
  „A lusta, tudatlan és hülye bótosról nem szól a fáma? Úgy emlékszem, feltalálták már a kereket. Sőt láttam olyan hűtőládát is, amelyik kerekeken állt, és záráskor betolták a bóóótba. Modern világ, az italunk Pepsi. Az alkalom szüli a tolvajt, legyen roma, vagy nem roma. A bótost el kellene kaszálni a jó gazda köteles gondosságának elmulasztása miatt. Ez nem Svájc, hogy a lezáratlan bringát két hét után is ott találod, ahol hagytad.”
 • 20. Srác20 2010. július 19. 20:36
  „Már az is baj ha szomjas az ember?.)”
 • 19. zehn 2010. július 19. 20:23
  „Most nyári szezon van,télen majd hősugárzót fognak lopni.”
 • 18. Besenyő_Pistabácsi 2010. július 19. 19:05
  „Ebben a hőségben ez nem olyan nagy durranás!”
 • 17. jozko 2010. július 19. 18:38
  „15-Rézműves...-:A´ má lehet, hogy kirekesztís vót, tesókám, de most berekesztís gyün, dik má...

  16-Titanilla-: Aki a térségben a kopogtató cédulákat gyüjtötte /és megnyeret a választást/, talán illetékesnek tekinthető...Talán örül is, hogy megszolgálhat a támogatásért! Meg kell adni neki a lehetőséget!”
 • 16. Titanilla 2010. július 19. 17:35
  „A Csillag téri állapotokról már máskor is volt szó, de valószinűleg akiknek tenni kellene valamit azok nem olvassák a kommenteket. Tényleg bosszantó, hogya drága pénzen- és nagyon szépen- kialakitott teret igy tönkre teszik! Nem túl sűrűn járok arra, de legutóbb mikor keresztűl mentem, olyan dúrván szóltak be a handa-bandázó hajléktalano, és hozzájuk csapódó lumpenek, hogy alig vártam átérjek a meállóhoz, pedig fényes nappal volt.”
 • 15. RézmívesGyekszon 2010. július 19. 17:08
  „Á hírekben mindenhun ázt hallották, hogy mindenki vegyen mágához minél több folyadékot áz egíssig vídelmire, hát így is tettek á tesók, á rászista rendőrök meg ákádályozzák az egíssiges életmódban üket...
  ez már kirekesztés, meg rászizmus is...”
 • 14. Zuperman 2010. július 19. 16:29
  „Azért a rendőrök megérdemelnek egy GRATULÁCIÓT!”
 • 13. ferdzso 2010. július 19. 15:45
  „"deszkás Honfitársam"! Sajnos, úgy vagyok, mint Te, és nehéz is lenne pár sorral erre az "ügyre" megoldást találni! Viszont lakossági összefogással talán léphetnének a környéken élők, akik miatt épült, (szépült) meg a tér, nem ezeknek a ...(na nem is írom tovább....) Azért, -szerintem-, lehetne egy olyan törvény is, ami rájuk vonatkozik! Nem csak a "prostik": "A közúti közlekedés rendjének zavarása", hanem:pl. "Az élhető város, és lakosainak megbotránkoztatása, zavarása" címén is.Naponta látom, hogy tereket, padokat foglalnak el az egyre szaporodó hajléktalanok, akár a belvárosban is, de senki nem tesz semmit, a turisták, meg csak "ámuldoznak", hogy mennyire a "Balkánra" jöttek üdülni, ide!Jártam, már "nyugaton"! Ott is vannak hajléktalanok az utcán. Mégse ilyen rossz ott a helyzet, ott meg tudják oldani, hogy ne a belvárost, és legszebb tereit "uralják"!! Ez van,sajnos, viszont minél nagyobb a válság, és szegénység, amit élünk, annál közelebb az igazi nagy baj, e téren is! Talán meg kéne ezt valami egyszerű törvénnyel előzni!!!”
 • 12. deszkás 2010. július 19. 15:21
  „FERDZSO! Ha a rendőr se nagyon tehet semmit(ezt te is tudod) akkor én (mi) mit ugráljak? Legkevesebb levernek mint vak a poharat.És akkor igazad lessz mint a zebrán elgázolt gyalogosnak.Mert vannak olyan pofátlanok a bűnözök, hogy tudják mit tehetnek az állampolgárok.”
 • 11. ferdzso 2010. július 19. 14:58
  „A hozzászólók "zöme" nevetséges! A Csillagtéren üldögélő, (teret elfoglaló) hajléktalanokat látva, senki sem "roma". Létezik u.n.: "cigány bűnözés", de sajnos "mi" sem vagyunk különbek, már csak azért sem, hogy hagyjuk, ami a Csillagtéren (a lopás helyszíne közelében) naponta folyik! A tér most a bűnözés "melegágya", amit minden jobb érzésű embertárs kerül, főleg este! Szerencsére, most csak egy hűtő, (és tulaja) lett a károsult, de mi lehet még??? Senki nem tesz semmit!”
 • 10. savos 2010. július 19. 14:00
  „A lakásukon nem néztek szét véletlenül a rendőrök? Valószínűleg ott is érdekes leletre bukkantak volna. Gondolom, szabadon engedték már őket, hamarébb hazaértek, mint az előállító rendőröknek lejárt volna a szolgálatuk.”
 • 9. tomth 2010. július 19. 13:18
  „Fő az egészség. No alkohol!”
 • 8. gumikacsa111 2010. július 19. 13:02
  „Negrót nem loptak?”
 • 7. kowalsky 2010. július 19. 12:38
  „fehércsoki volt náluk?”
 • 6. dark79 2010. július 19. 12:10
  „Hát mán az is baj ha szomjas a tesso?”
 • 5. gróf 2010. július 19. 12:01
  „-Főnök, van eladó hideg üccsink! 1 hete szereztük a garázsomban áll és akkor hozzuk amikor neked jó!
  Valami felár kéne rá, mert hideg!”
 • 4. sziszka1 2010. július 19. 12:01
  „ha szomjasak voltak?! :D”
 • 3. Falcao 2010. július 19. 12:00
  „Nekik ingyen van az üdítő ha megkívánják.
  a rendőröknek segíteni kellett volna hazaszállítani a zsákmányt.”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mercivel menekültek a zsaruk elől - Szegedtől Kistelekig üldözték őket

Nem állt meg a rendőrök jelzésének, hanem tovább hajtott egy Mercedes hétfő reggel Szegeden. Az egyenruhások végül Kisteleken fogták el őket. Fotók! Tovább olvasom