Délmagyar logó

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Kisgazdajelöltek

Mind a hét megyei választókörzetben önállóan indít jelölteket az immár Torgyán nélküli Független Kisgazdapárt – jelentette be tegnapi vásárhelyi sajtótájékoztatóján Hegedűs Péter, országos elnök. Azt azonban nem kívánta elárulni, kik a jelöltek.
Mind a hét megyei választókörzetben önállóan indít jelölteket az immár Torgyán nélküli Független Kisgazdapárt – jelentette be tegnapi vásárhelyi sajtótájékoztatóján Hegedűs Péter, országos elnök. Azt azonban nem kívánta elárulni, kik a jelöltek. Mint mondta, csak akkor teszik közzé a névsort, ha az érintettek összegyűjtötték a megfelelő számú ajánlócédulát, mert korábban a jelölteket megfenyegették.

A párt programjáról szólva elmondta: fő céljuk a népjólét megteremtése, a privatizáció során eladott közvagyon sorsának nyomon követése, támogatják a trianoni békediktátum felülvizsgálatát és a kettős állampolgárság bevezetését. Csökkenteni szeretnék a pályázó kis- és középvállalkozások terheit. Lapunk kérdésére az országos pártelnök elmondta: a kisgazdapárt senkivel sem kötött választási szövetséget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szegedi Domusból nem lesz Tesco

Információink szerint nem tervezi kibérelni sem a szegedi, sem a szentesi Domus Áruházat a… Tovább olvasom