Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Kisorsoltuk baleset- és bűnmegelőzési játékunk nyertesét!

Közel százan játszottak minden nap a Délmagyarország és a CSMRFK közös játékán, amellyel a nyári bűn- és balesetmegelőzésre próbáltuk felhívni a figyelmet. A kérdéseinkre jól válaszolók közül egy valaki egy 20 ezer forint értékű ajándékcsomaggal lett gazdagabb.
6 napon keresztül foglalkoztunk a nyáron megszaborodó veszélyekkel. A rendőrségi társszervek segítségével írtunk a vagyonvédelemről, a balesetmegelőzésről, a tűzgyújtás veszélyeiről és tűzesetek helyes kezeléséről, a megfelelő strandolásról, a Tisza nyújtotta veszélyekről és a megfelelő élővizes fürdőzésről és hajózásról.

A témakörökhöz kapcsolódó kérdésekre helyes választ beküldők között sorsoltuk ki a nyertest, aki a CSMRFK 20 ezer forint értékű ajándékcsomagját nyerte!

Ő pedig nem más, mint:

Szamkó Bálint

Neki gratulálunk, nyereményéről e-mailben értesítjük!
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sorra nyílnak a menő gyorséttermek: a szakemberhiány ellenére hamburgerezővel és bageleket kínáló hellyel bővült Szeged

Sorra nyílnak a menő gyorséttermek: a szakemberhiány ellenére hamburgerezővel és bageleket kínáló hellyel bővült  Szeged
Míg két héttel ezelőtt arról írtunk, hogy a vendéglátásban tapasztalható szakemberhiány miatt sorra zárnak be a szegedi éttermek, és már lángossütőt sem találni, rövid időn belül két új hely is nyitott a városban. Tovább olvasom