Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Kitüntetések az ünnepen

Az ünnepen szakmai eredményei elismeréseként állami kitüntetéseket vett át több Csongrád megyei és szegedi polgár.
Az államfő megbízásából az oktatási és kulturális miniszter adta át a Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetést Nagy Lászlónak, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark Kht. volt igazgatójának. Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszt kitüntetést kapott kiváló munkájáért Csatlós Péterné közoktatási vezető, a szentesi Felsőpárti Óvodai Munkáltatói Körzet vezető óvónője, valamint Fejes András, a makói Galamb József Szakképző Iskola nyugalmazott gazdasági igazgatóhelyettese.

Wlassics Gyula-díjas: Gombos András, a TEMI Szeged Táncegyüttes művészeti vezetője. A díjat azoknak a közművelődési szakembereknek adja a kultuszminiszter, akik iskolán kívüli formákban szolgálják a korszerű művelődést és művészeti ízlésfejlesztést. Ugyancsak Wlassics-díjat kapott Bálint Márta, a makói Kulturális Közművelődési Kht. igazgatója.

Az önkormányzati és területfejlesztési miniszter a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszttel (polgári tagozat) tüntette ki dr. Siket Istvánt, Makó korábbi, társadalmi megbízatású alpolgármesterét. Magyar Köztársasági Bronz Érdemkeresztet (polgári tagozat) kapott Magyari Béla, a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség elnöke. A közigazgatás érdekében huzamos időn át végzett tevékenysége elismeréseként A Köz Szolgálatáért Érdemjel arany fokozatával tüntették ki dr. Bobvos Pálné dr. Kató Évát, a Csongrád Megyei Önkormányzati Hivatal aljegyzőjét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Grillfesztivál az újszegedi ligetben

Szeged - Javában zajlik az V. szegedi nemzetközi grillfesztivál: egyelőre a csülök fogy jobban, a… Tovább olvasom