Délmagyar logó

2019. 06. 19. szerda - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Kitüntetett múzeumok

A múzeumok majálisa szombati megnyitója után adták át Az év múzeuma pályázat díjait. A három kategóriában kiosztott díjak összértéke hárommillió forint.
A múzeumok majálisa szombati megnyitója után adták át Az év múzeuma pályázat díjait. A három kategóriában kiosztott díjak összértéke hárommillió forint. Az év múzeuma 2005 kitüntető címet és az első kategória (országos és megyei múzeumok) győztesét illető másfél millió forintos fődíjat a debreceni Déri Múzeum érdemelte ki.

A kitüntető címet és a második kategóriában (városi és területi múzeumok) adományozott egymillió forintos fődíjat a makói József Attila Múzeum (igazgatója Halmágyi Pál, fenntartója a Csongrád megyei múzeumokat fenntartó megyei önkormányzat) kapta, látogatóbarát kiállításaiért és tudományos tevékenységéért.

A kitüntető címmel és a harmadik kategória (gyűjtemények és kiállítóhelyek) félmillió forintos fődíjával az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark (igazgatója Nagy László, fenntartója az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark Kht.) tevékenységét ismerte el a bírálóbizottság.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nagy játékosok csapatban kombinálják a lottószámokat

Mennyi? Egymilliárd-negyvenmillió forint! Ennyit vihet most haza a szerencsés nyertes az ötöslottón.… Tovább olvasom