Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Klikkelt már a településére? - új közösségi oldal

Szeged - Menő. Ezzel az egy szóval lehet összefoglalni a delmagyar.hu Csongrád megyei közösségi oldalát, ahol az összes település mellett szurkolói klubok, intézmények, sőt a vendéglátás is képviselteti magát. Böngéssze és klikkelje klubjainkat!

Világszerte egyre népszerűbbek a különböző közösségi oldalak, ahol az emberek nemcsak régi ismerőseiket kereshetik fel a világhálón, hanem virtuális klubokban beszélhetik meg ügyes-bajos dolgaikat, valamint oszthatják meg a tagsággal az általuk készített videókat, fotókat. A delmagyar.hu és a network.hu által közösen kifejlesztett közösségi oldal ezeknek az igényeknek kíván megfelelni. Az összes Csongrád megyei település mellett (például www.szegedklub.delmagyar.hu) szurkolói klubok (például www.pick-szeged.delmagyar.hu), intézmények, valamint a vendéglátás is képviselteti magát.

Kisokos és video

A kluboldal egyrészről tartalmaz egy kisokos részt: a felhasználók az oldalakon hasznos információkat (például, mikor rendel az orvos?) találhatnak, valamint a tagsággal fontos üzeneteket is megoszthatnak ("befőttért füvet nyírok"). A korlátlan videófeltöltés lehetővé teszi kisebb települések (például www.maroslele.delmagyar.hu) esetében, hogy az interneten falutévét hozzanak létre. A falu eseményeiről szóló videókat csak fel kell tölteni a kluboldalra és az óvoda évzáróját bármikor, a világ legtávolabbi pontján is megnézheti a rokonság.

A szurkolói klubokban feltöltheti és visszanézheti a kedvenc csapatáról készült videókat, íme egy ízelítőül:

Puljezevics varázslat Méhes Gábor tolmácsolásában.

Mátyás király és a blog

Az oldalon lehet fórumozni, chatelni és blogot írni - kinek mihez van kedve. A települést érintő ügyeket ezeken a fórumokon ki lehet beszélni. Titkot árulunk el: elismert séfek - Mátyás királyhoz hasonlóan - álruhát öltenek és elkezdik látogatni a megyei éttermeket. Tapasztalataikat (milyen volt a kiszolgálás és az étel?) egy erről szóló blogban folyamatosan írni fogják.

De hol találom meg?

A kluboldalakat a delmagyar.hu nyitóoldalán egy bokszban, valamint a www.delmagyar.hu/klub oldalon lehet elérni.

Jó szórakozást kíván a delmagyar.hu csapata:

Kunstár Csaba
főszerkesztő

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisiklott egy vonat: csak Kőbányáig jár a szegedi gyors

Budapest, Szeged - Aki Cegléd, Debrecen, Szeged felé utazna, ne menjen a Nyugatiba, ugyanis tolatás… Tovább olvasom