Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Kodela nem vacsorázott Kulcsár Attilával

Kodela László tagadta a bíróságon, hogy 2003 májusában együtt vacsorázott volna Bácskai Jánossal, a maffiaellenes központ volt vezetőjével és Kulcsár Attilával, a milliárdos sikkasztással gyanúsított exbrókerrel.
Kodela László tagadta a bíróságon, hogy 2003 májusában együtt vacsorázott volna Bácskai Jánossal, a maffiaellenes központ volt vezetőjével és Kulcsár Attilával, a milliárdos sikkasztással gyanúsított exbrókerrel. A Miniszterelnöki Hivatal korábbi helyettes államtitkárát a Bácskai János ellen indult büntetőügy megismételt eljárásán hallgatta meg tegnap tanúként a Csongrád Megyei Bíróság Katonai Tanácsa. A katonai ügyészség vádirata szerint Bácskai Kulcsár Attilával kapcsolatban hivatalos személyként bűnpártolást követett el. A második tárgyalási napon meghallgatták a K&H Equities Rt. alkalmazottait és Kodela Lászlót.

Hétfőn Kulcsár azt vallotta, hogy Bácskait 2003 tavaszán Kelemen László ügyvéd lakásán ismerte meg egy vacsorán, amelyen jelen volt Kodela László is. Kodela tegnap elmondta, hogy Kulcsárral június 29-én találkozott egy budai presszóban, ahol az exbróker közölte: óriási botrány készül a bankban. Kulcsár az iránt érdeklődött, kaphatna-e segítséget az ügy politikai elsimításához. Kodela tudatta Kulcsárral, hogy a pénzügyi botrányt nem lehet politikai módszerekkel elsimítani. A Bácskai-ügy tárgyalása jövő héten folytatódik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Katica állami gondoskodásban marad

Már Katica születése előtt eldőlt, hogy állami gondoskodásba kerül, nem haza. Édesanyja minden követ… Tovább olvasom