Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 13°C Még több cikk.

Konferencia: ünnepelt az APEH

Az APEH Dél-alföldi Regionális Igazgatósága az adóhatóság huszadik születésnapját konferenciával ünnepelte tegnap délelőtt Szegeden, a Móra Ferenc Múzeum földszinti kiállítótermében.
Az APEH Dél-alföldi Regionális Igazgatósága az adóhatóság huszadik születésnapját konferenciával ünnepelte tegnap délelőtt Szegeden, a Móra Ferenc Múzeum földszinti kiállítótermében. A jubileumi ünnepséget Tamásné Czinege Csilla, a regionális szervezet igazgatója nyitotta meg.

Bejelentette, hogy az igazgatóság elnyerte a 2007. évi Magyar Közigazgatási Minőség Díjat. „Ügyfeleink minél magasabb színvonalon történő kiszolgálása és adóztatási feladataink hatékonyabb ellátása jegyében – mondta az igazgató asszony – igazgatóságunk jogelőd szervezete, az APEH Bács-Kiskun Megyei Igazgatósága az országban elsőként vezette be a CAF Általános Értékelési Keretrendszert. Ez Európai Unióban alkalmazott önértékelésen alapuló minőségügyi modell. Az öt díj közül egyet az APEH Dél-alföldi Regionális Igazgatósága nyert el, nagy elismerésnek, megtiszteltetésnek tartjuk."

Majd előadások következtek az adóigazgatás elmúlt húsz évéről, a jelenről, valamint a vám- és az adóigazgatás együttműködéséről. Ez utóbbi téma előadója Márkus András dandártábornok, a Vám- és Pénzügyőrség Dél-alföldi Regionális Parancsnokságának vezetője volt. Az APEH Csongrád Megyei Igazgatóságának 1987 óta négy vezetője volt, közülük az alapító, Horváth Gyula előadást is tartott tegnap. A másik három volt igazgató közül Ványai László vett részt az ünnepségen. Az adóhivatalról egy igazgató és elnök szemszögéből címmel Király László György korábbi APEH-elnök – jelenleg a PSZÁF felügyeleti tanácsának tagja – tartott előadást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

35 éves Szeged első koedukált kollégiuma, a Herman

Régi kollégisták tértek vissza az elmúlt hét végén az újszegedi Herman Ottó Kollégiumba, amely… Tovább olvasom