Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Kordonnal védett robogó

Közel egy éve áll ugyanúgy az egyik Vajda utcai társasház előtt egy citromsárga robogó anélkül, hogy valaki hozzányúlt volna. A napokban bekordonozták - de csak elölről.
A környékbeliek szerint közel egy éve áll ugyanúgy az egyik Vajda utcai társasház előtt egy citromsárga robogó anélkül, hogy valaki hozzányúlt volna. Nem tűnik lepukkantnak, így nem valószínű, hogy roncsként a természetes bomlásra bízta volna tulajdonosa, ahogy sok autónál látni, amelyek gazdái Szeged közterületein „felejtették" járműveiket.
Csak elölről kapott kordont a robogó. Fotó: Tombácz Róbert
Csak elölről kapott kordont a robogó. Fotó: Tombácz Róbert

 Az egyetlen változás, hogy néhány nappal ezelőtt a Szegedi Vízművek Zrt. logójával ellátott fémkordon került elé. Bár a környéken jelenleg is található olyan munkagödör, amelyet ilyen kordonnal zártak körbe, onnan nem hiányzik egy elem sem. A magányos robogó mellett sem látható munkavégzésre utaló nyom, és az sem valószínű, hogy a szolgáltató járművéről lenne szó. Ráadásul csak egy kordonelem került a kismotor elé, ami a járműnek sem ad túl sok védelmet.

 Talán egy tréfás kedvű szegedi gondolta úgy, hogy ha már nem elég rikító a robogó színe, felhívja a figyelmet a jelenleg tereptárgyként funkcionáló kismotorra. A mi figyelmünket sikerült felkeltenie. Ha pedig a szolgáltatónak hiányozna egy kölcsönvett fémkordon, a robogó előtt egyelőre megtalálhatja.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olvasónk írta - Mátyás király emlékéve

"Mátyás uralkodása alatt Szeged fénykorát élte. Városunk a nemzeti királyság fő támasza, az ország… Tovább olvasom