Délmagyar logó

2019. 06. 16. vasárnap - Jusztin 20°C | 33°C Még több cikk.

Kövér László nem örülne, ha kiesne a parlamentből az MSZP

Szeged - Nem látja, hogy racionális érvek szólnának a bevándorláspárti politika mellett - jelentette ki szerdán a kormányhivatal dísztermében a SZEGEDma Klub estjén Kövér László, az Országgyűlés elnöke.
Azt mondta, míg a kommunizmus ideológiájának megvoltak a címzettjei, nevezetesen a munkásoknak azt ígérték, hogy övék lesz a hatalom, és a náciknak is világos üzenetük volt, addig a teljes önfeladással járó bevándorláspárti politikában nem fedezett fel logikát.

Csúri Ákosnak, a Blogstar.hu alapítójának kérdésére leszögezte, a magyar kormánynak érdeke, hogy az unió tagjai maradjunk, a határok átjárhatóságát tartja az egyik legnagyobb vívmánynak, hiszen ez a magyar nemzet határok fölötti egyesítése szempontjából is fontos.

Kövér arról is beszélt, hogy szerinte nem lenne jó, ha az MSZP kiesne a parlamentből a következő választáson, hiszen akkor adódik a kérdés: ki marad? A fideszes politikus szerint a magyar politikai porond többi ellenzéki szereplője rosszabb, mint a szocialisták, mégpedig részben azért, mert maguk eredetét 2010-re vagy későbbre datálják, vagyis nincs hagyományuk, s ezt még büszkén is hirdetik. Értelmezése szerint az MSZP-t egyébként az alaptörvény szerint akár be is lehetne tiltani, botrányosnak nevezte az MSZMP-vel való jogfolytonosságukat, ám még így sem tartaná jónak, ha kiszorulnának a parlamentből.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lapunk is átadta ajándékát egy rászoruló családnak

Lapunk is átadta ajándékát egy rászoruló családnak
Lapunk főszerkesztő-kiadóigazgatója, Bonifert Gábor és Bánhidi Bence, a MOL-PICK Szeged… Tovább olvasom