Délmagyar logó

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

Közelebb a 7,5 milliós nyereménylakáshoz

Ahogy bizonyára minden előfizetőnk előtt ismert, elindítottuk a Délmagyarország és a Délvilág történetének legnagyobb nyereményjátékát, melynek fődíja egy 7,5 millió forint értékű, kulcsrakész lakás a szegedi Harmónia-lakóparkban.
Ahogy bizonyára minden előfizetőnk előtt ismert, elindítottuk a Délmagyarország és a Délvilág történetének legnagyobb nyereményjátékát, melynek fődíja egy 7,5 millió forint értékű, kulcsrakész lakás a szegedi Harmónia-lakóparkban. Igaz, hogy csak szeptember 21-én derül ki, főnyereményünk ajtaján ki léphet be, ám ahogy ígértük, addig is sorsolunk – öt alkalommal, egymillió forint összértékben. Legközelebb holnap! Az egy darab 100 ezer forint és a tíz darab 10 ezer forint értékű Cora vásárlási utalványt azok nyerhetik meg, akik a lapjainkban többször megjelenő – egy vagy több – játékszelvénnyel beneveztek a játékba. Még most sem késő: A játékszelvényeket ma még leadhatják ügyfélszolgálati irodáinkban: Makón, Vásárhelyen és Szentesen 14 óráig, Szegeden a Kölcsey utcában 17.30-ig.

Ha valaki a mostani sorsolásról mégis lekésett, még mindig játékba léphet a további nyereményekért és a fődíjért is, de a feltétel változatlan, szeptemberig minden hónapban, tehát júniusban is kell, hogy legyen érvényes Délmagyarország vagy Délvilág előfizetése.
Még nem késő, Ön is lépjen be!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elátkozott szegedi ingatlanok

Szegeden több olyan városi ingatlan is van, amit már évek óta nem sikerül az IKV-nak kiadni vagy… Tovább olvasom