Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Közműcsere a Rókusi körúton

Szeged - A szegedi 1-es villamos vonalának felújításához kapcsolódóan a Rókusi körút Vértó felőli oldalán közműkiváltás kezdődött.
A kivitelező cseréli a telefon- és gázvezetékeket, emiatt nem járható a kerékpárút. Helyette a párhuzamos belső utcát vagy a körút másik oldalán lévő biciklissávot érdemes használni. Ezzel párhuzamosan a hőszolgáltató is dolgozik egyik körúti távhőaknájában, ezért csütörtökön és pénteken néhány órára szünetelteti a környék melegvíz-ellátását. A rókusi csomópontban csütörtökön kötik át a gázvezetéket, a környékbeli intézmények és lakások gázellátása időszakosan szünetel.

Olvasóink írták

 • 4. török 2009. szeptember 24. 23:37
  „3. jajj, de okos itt valaki. te biztosan autózol, ezért kapod fel ennyire a vizet. szerintem fejlesszék csak a villamost, aztán a sok autós meg már leadhatna annyira, hogy nem rakja be a seggét a kocsiba csak azért, hogy leszaladjon a boltba tejért (és tisztelet a kivételnek, akinek elengedhetetlen a munkájához az autó)”
 • 3. Kraftwerk 2009. szeptember 23. 18:40
  „Mostmár itt lenne az ideje,a Rókusi körutat is teljes szélességében lezárni!!!!!
  Mert itt lenne ennek is az ideje ahhoz,hogy Szeged teljesen befulladjon,és mozdulni se lehessen.....
  Elnézést mindenkitől,NEM azért írom ezt mert én annyira szeretném ezt,de ettől a sok okos kivitelező fővállalkozójának az alvállalkozójától ez is kitelik!!!!
  A városvezetés az én szememben pedig maximálisan megbukott,az egész villamostenderükkel eggyütt!!!
  Amúgy ha megnézitek egy kicsit jobban,ez megy az egész városban,alig tudok már olyan utcát,ami mostanában nem let feltúrva,az elvégzett munkának nevezhető időpocsékolásról,és a járhatatlan toldozott.foltozott hitvány szegedi utakról nem is beszélve!!!
  Hol vannak az adófizetők befizetett pénzei????Mert hogy nem az útalapban az is biztos!”
 • 2. babagia 2009. szeptember 23. 18:12
  „Egyik nap gáz nincs a Rókusin, másik nap meleg víz. Aztán egyszerre, hogy esélyed se legyenvalahogy fürödni. Elmehetnének már a búsba az állandó szolgáltatás kimaradásokkal. Az utóbbi három hónapban mindíg jutott valami kifogás pár nbapra, hogy ne legyen meleg víz.”
 • 1. lujzi14 2009. szeptember 23. 14:17
  „A Rókusi krt.-on NINCS kerékpársáv! Nem kellene a két fogalmat összekeverni- a kerékpárút kék jelzőtáblával van jelölve, a kerékpársáv pedig útburkolati jellel. A KRESZ szabályok sem azonosak! De azért köszönjük az információt a közműcseréről.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi férfit fogtak el Budapesten - megrontás miatt körözték

A bíróság és a rendőrség is megrontás miatt kereste azt a 27 éves szegedi férfit, akit kedd délután Budapesten fogtak el. Tovább olvasom