Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

Közös buli Patakyékkal

Mégsem hagyja el a várost az Edda – legalábbis addig biztos nem, míg meg nem táncoltattak mindenkit ma este 19 órakor az újszegedi sportcsarnokban, a Délmagyarország és Délvilág hagyományos karácsonyi ajándékkoncertjén.
Két, egyenként 12 tonnás kamion hozza Szegedre az Edda felszerelését, két mikrobusz, öt személyautó szállítja a csapatot és a tizenkét tagú stábot – az előkészületek alapján igazán emlékezetesnek ígérkezik lapjaink, a Délmagyarország és a Délvilág hagyományos karácsonyi ajándékkoncertje, amely ma 19 órakor kezdődik az újszegedi sportcsarnokban.


– Világszínvonalú hangtechnikát hozunk Szegedre, ilyen cuccal koncertezik például George Michael is – mondja Szabó Attila menedzser. Egyúttal megnyugtat: Pataky Attiláék nem a Last Christmast vagy a Freedomot fogják játszani, felelevenítik viszont az együttes 33 éves történetének legnagyobb slágereit: kihagyhatatlan A kör, a Minden sarkon álltam már. Igyekeznek világításban is felülmúlhatatlant produkálni.

– Két hónapja gyakorolnak a fiúk. Nem a hagyományos turnéműsorukkal jönnek, hanem egy idáig nem látott, bővített, két és fél órás koncertet hoznak. Plusz szuveníreket: fellépésük alatt CD-ket, pólókat lehet majd vásárolni, sőt Pataky Attila nemrég megjelent életrajzi könyvéből is hoz néhány példányt – fogalmaz Szabó Attila.

Jegyek korlátozott számban még mindig kaphatók ügyfélszolgálatainkon, egy előfizetőnk négy darab kedvezményes belépőt vásárolhat. Ezek ára 1490, a teljes árúaké pedig 3000 forint. Aki még nem szerezte be a tiketteket, ne keseredjen el, jöjjön előbb, 17 órára – a helyszínen is megvásárolhatja belépőit. Akár a kedvezményeseket is, ebben az esetben viszont hozza magával előfizetését igazoló számláját.

A kapuk fél hatkor nyílnak, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik majd. A küzdőtér melletti, első emeleti folyosón ruhatár üzemel a koncert alatt. A sportpályán pedig Szeged legnagyobb tánctere jöhet létre ma este: a fiúk úgysem hagyják el addig a várost, amíg mindenkit meg nem táncoltattak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ványai Éva: A Magyar Gárda nemkívánatos a városban

Magyarország minden települése határolódjon el a Magyar Gárdától. Minden közgyűlés határozatban… Tovább olvasom