Délmagyar logó

2019. 06. 16. vasárnap - Jusztin 20°C | 33°C Még több cikk.

Kubatov Gábor volt a Professzorok Batthyány Köre szegedi tagjainak vendége volt

Az önkormányzati választás volt a téma a Professzorok Batthyány Köre szegedi tagjainak szerdai találkozóján, az est vendége Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója volt.
Az önkormányzati választás volt a téma a Professzorok Batthyány Köre szegedi tagjainak szerdai találkozóján. Az esemény vendége, Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója kiemelte: Szeged többet érdemel, a Fidesz célja, hogy egy virágzó, fejlődő, prosperáló megyeszékhely legyen, mégpedig minél hamarabb. A kormány ehhez – ahogy eddig is - minden segítséget és támogatás meg fog adni. Szükség is lesz erre, hiszen hatalmas a lemaradás. Hozzátette: egy független, a város minden polgárát képviselő elkötelezett jelöltben gondolkodnak, aki az elkészült Szeged 2030 városfejlesztési programot tudja képviselni.

A Fidesz ügyvezető alelnöke elmondta, szerinte Botka László láthatóan elfáradt, arrogáns és kapkodó, nem véletlenül, mert az általa vezetett önkormányzat alig látszik ki a korrupciós ügyekből, de ügyesen behálózta és felhasználta önös érdekei szerint a vállalkozókat, az egészségügyet, a civil szervezeteket, sőt a Szegedi Tudományegyetemet is.

Azt a szellemi műhelyt, amely az egész régió tudásközpontja és amelyet idén a kormány 180 milliárd forinttal támogat. Sajnálom, hogy Botka által vezettet szegedi önkormányzat nemhogy nem segíti ezt, hanem az a törekvése, hogy egyetem minél nehezebb helyzetbe kerüljön

- fogalmazott a pártigazgató.

Ellenben a városnak, és a Szegeden élőknek az a legfontosabb, hogy az intézmény fejlesztése révén minél több diák válassza ezt a nagy múltú kampuszt. Kubatov Gábor reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy az induló egyetemi fejlesztések minden szegedi és egyben csongrádi ember megelégedésre szolgál majd.

A Fidesz pártigazgatójával lapunk exkluzív interjút készített, amelyben a szegedi polgármesterjelöltek mellett szót ejtett Szabó Bálintról is, aki az utóbbi időben több kritikát is megfogalmazott vele, és a szegedi Fidesszel szemben is.
Fotó: Kuklis István
Fotó: Kuklis István

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összefogott a vízmű és az IKV: okos mérőórák riasztanak a csőtörésnél

Összefogott a vízmű és az IKV: okos mérőórák riasztanak a csőtörésnél
Lakóházak és üzemek okos mérőóráin át látja a vízszolgáltató, ha a szegediek a hétvégén később keltek, vagy egy tűzeset miatt vízzel tankolták meg autóikat a katasztrófavédők. Tovább olvasom