Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Különösen indult plakátszerelem

Romantikus plakátokat nyomtatott, hogy megtalálja szíve hölgyét egy szegedi fiatalember. A felhívást és telefonszámát a makkosházi tízemeletesek ajtajára ragasztotta, s a hirdetés nem volt hiábavaló: a lány néhány nap múlva jelentkezett.
„Múlt szombaton a kettes buszon láttalak, hosszan néztük egymást. 160-170 centiméter magas, barna hajú lány vagy. Kérlek, keress meg SMS-ben a következő telefonszámon" – ezt olvashatták néhány napon keresztül a kettes busz makkosházi végállomásánál lakók, és egy kérést: ne tépjék le a felhívást! A romantikus fiatalember – aki Zsolt néven írta alá a levelet – a tízemeletesek bejárati ajtajára plakátolta ki telefonszámát. A lakók méltányolták a kérést, napokig érintetlenül hagyták a különleges hirdetést. Zsolt kikötéséhez alkalmazkodva – bár a leírásban nem ismertünk magunkra – SMS-t írtunk a megadott telefonszámra.

A 22 éves Miklós Zsolt készségesen vállalkozott a beszélgetésre, de azt nem akarta, hogy fényképet készítsünk róla. Mint mondta: nem vágyik akkora nyilvánosságra.

Elmesélte: a nagy találkozás után napokig csak reménykedett, rótta a köröket azzal a bizonyos kettes busszal, de szíve hölgyét nem látta újra. Ekkor jutott eszébe a felhívás ötlete, melyre egyik barátja csak ennyit mondott: nem vagy te normális! Ő viszont úgy gondolta, semmit nem veszíthet egy próbálkozással.

Zsolt eddig nem szorult rá hasonló trükkökre, szerinte ha szórakozóhelyeken nem is, házibulikban, ismerős ismerősén keresztül remekül lehet ismerkedni.

Kérdésünkre, hogyan reagálna, ha a saját személyleírását olvasná egy hasonló plakáton, Zsolt elgondolkodott: „Először biztosan megijednék, de mindig jólesik az embernek, ha érdeklődnek utána. Persze attól függ, hogy ki."

A plakátokat ma már nem látni az ajtókon, de nincs is rájuk szükség. Zsolt a felhívások kihelyezése után néhány nappal egyetlen bátortalan SMS-t kapott: talán én vagyok az, akit keresel. Ő volt, de a találkozót a két fiatal nem sieti el, egyelőre interneten keresztül ismerkednek. Hogy a romantikus kezdés után Zsolt a különleges folytatásról is gondoskodik-e, nem árulta el. Szerinte előbb annak kell kiderülnie: összeillenek-e egyáltalán a 160-170 centi magas, barna hajú lánnyal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már hatszázezret ''ér'' Tas vezér

A rendőrség ötszázezer forinttal megtoldotta, így már hatszázezer forint üti a markát annak, aki az… Tovább olvasom