Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Kutattunk az éjszakában

Szeged - Ismét megmutatták magukat a Szegedi Tudományegyetem tanszékei. A kutatók éjszakáján újra bebizonyosodott, a tudomány jó dolog, sőt vicces és érdekes is.
Eredetileg professzormaszkban akartunk ámokfutni, csakhogy a jelmezes főpróbán az utolsó pillanatban tönkrement a szerelés, így nem volt mit tenni, „normálisan" jártuk be az érdekesebb, látványosabb eseményeket. A jugyun és a TIK-ben aztán kiteljesedtünk - jelentsen ez bármit is.

Az már biztos, aki csírát eszik, az nagyon bátor ember. Négy-öt katonát bírtam elfogyasztani – ezen Csabi jót röhögött. Pedig bíztam benne, megtalálom az ideális fogyókúrát, de nem.

Kutatók éjszakája a Szegedi Tudományegyetemen

Olvasóink írták

  • 1. Kathryn 2010. szeptember 25. 17:15
    „Ami Füvészkertben volt, az kész tragédia: egymást letaposó tömeg, örjöngés, nagy csapatokban üvöltöző gyerekek, felügyelet nélkül, élesfényű lámpákkal a szembejövők arcába világító kultúrlények, a pálmaházakban csomókban tépkedték a növényeket, az ágyásokat hanyagul letaposták... Mi kb. fél óra lökdösődés, tülekedés után végül hanyatt-homlok menekültünk. Nem értem, ebben mi lett volna jó. Oda többet ilyen alkalomra nem megyünk.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Autistáknak segít a szegedi felfedezés

Szegedi kutatók tesztekkel bizonyították, hogy jól fejleszthetők az autista gyerekek, ha a szakemberek a nem tudatos emlékezetükre alapozzák a tanításukat. Tovább olvasom