Délmagyar logó

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 20°C | 32°C Még több cikk.

Laluskáék nyerő házasságot kötöttek

Szeged - Laluska Balázs, a magyar férfi kézilabda-válogatott átlövője és felesége, Laluska-Bagaméri Nóra egy országos nyereményjátékon egymillió forintot nyert. Lakodalmuk helyszínéül a szegedi Novotel Hotelt választották, így vehettek részt a sorsoláson. A pénzt abba a lakásba fektetik, amely az új otthonuk lesz, miután május végén hazatérnek Spanyolországból.
Laluska Balázs szerencsecsillaga felragyogott. A magyar válogatott átlövőjének és feleségének, Laluska-Bagaméri Nórának egymillió forint ütötte a markát a „Nyerje meg esküvőjét" szlogennel 2007 januárjában indított játékon. Azok a párok jelentkezhettek, akik lakodalmukat az Accor-Hospitality Hungary országos szállodalánc tizenegy hoteljének valamelyikében rendezték meg. Több mint száz pár közül sorsolták ki Laluskáékat, akik a négycsillagos szegedi Novotel Hotelben ünnepelték esküvőjüket tavaly júniusban.

Laluska Balázs és Bagaméri Nóra visszatért tegnap a tett helyszínére, a szegedi Novotelba. Az esküvőjükön készült fotót tartják kezükben Fotó: Frank Yvette


– Nóra gyerekkorában sorsjegyen már nyert egy nagyobb összeget, de én sosem mondhattam magam szerencsésnek az ilyen játékokban. Jobbkor nem is jöhetett volna a pénz, hiszen májusban hazaköltözünk a családommal Szegedre. A Szent István tér közelében vásárolt belvárosi lakásunk még felújításra vár – magyarázta a válogatott játékos, aki jelenleg még a Spanyol León átlövője, de már aláírta a kétéves szerződését a Pick Szeged csapatához. – Múlt hét pénteken a norvégiai Európa-bajnokság egyik mérkőzésére készültünk, amikor felhívott a feleségem, hogy közölje az örömhírt. Boldogságában belesikított a telefonba: hirtelen azt hittem, valami baj történt – osztotta meg velünk élményeit Laluska.

A játék szabályai

Az Accor-Hospitality Hungary által meghirdetett „Nyerje meg esküvőjét" játékra azok a párok jelentkezhettek, akik 2007. január elseje és december 31-e között tartották lakodalmukat a vállalat tizenegy hoteljének valamelyikében. Ezen kívül több kritériumnak kellett megfelelniük a résztvevőknek, például bizonyos fizetési feltételeknek, illetve a jelentkezők csak magyar állampolgárok lehettek. A nyertes pár nevét január 15-én közjegyző jelenlétében húzták ki.  
A nyereményt pénteken a Novotel Budapest Congress Szállodában vette át Nóra, ahol éppen esküvői kiállítást tartottak. Balázs nem lehetett ott, szombaton érkezett haza Norvégiából. A múlt év utolsó éjszakáját szintén a szegedi Novotelben töltötték egy barátjuk esküvőjét ünnepelve.

– Nosztalgiáztunk egy kicsit, jó volt visszaemlékezni az esküvőnkre, ami nagyon jól sikerült. Százhúsz vendéget hívtunk, természetesen Balázs válogatott csapattársai is velünk ünnepeltek. Mindig is elegáns esküvőről álmodtunk, teljesült a vágyunk. Az is fontos szempont volt, hogy szállodában legyen, hiszen a vendégek jelentős része vidékről érkezett. A buli utáni fáradalmakat kéthetes kubai nászutunkon pihentük ki – avatott be az eseményekbe Bagaméri Nóra. Azt is elmondta, nagyon szeretik a spanyol életmódot: kedvesek, barátságosak az emberek, de várják már a hazaköltözést, remélik, itthon majd több idejük jut egymásra. A húsz hónapos kisfiuk, Bence, a bölcsődében a spanyol nyelvvel is megismerkedhet, de a gyorsan cseperedő picinek jobb lesz itthon: a nagyszülők igencsak várják már, hogy unokázhassanak. A fiatalok elárulták, ha rendeződik az életük, szeretnének majd még egy kisbabát. Az sem lenne baj, ha ikrek lennének.

Beszélgetésünk után már siettek is haza, még tegnap délután visszarepültek Spanyolországba.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alexandra a spanyol királlyal parolázik majd

Szeged - Nos vemos en Panama! Találkozunk Panamában! E köszöntés köt össze most 53 országot. A… Tovább olvasom