Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Lánykérés a levegőben Szegeden - videó

Szeged fölött négyszáz méterrel a levegőben egy kisrepülőgép fedélzetén kérte meg barátnője kezét néhány napja a szarvasi Tusjak Gergő.
A 27 éves fiatalember azt mondta, munka közben pattant ki a fejéből a nem mindennapi lánykérés ötlete. – Földi Ottó szegedi pilóta osztálytársam volt Szarvason a helyi általános iskolában, ezért őt kerestem meg. Nagy nehezen összehoztuk az időpontot – mesélte Gergő. Menyasszonya – akkor még barátnője –, Dubovecz Nikolett szemét a Szeged Plazánál bekötötték, de a szegedi repülőtérre érve sejtette, mi vár rá.

Igen a levegőben. A hátsó ülésen a vőlegény, Tusjak Gergő és a menyasszony, Dubovecz Nikolett. Fotó: Földi Ottó.
Igen a levegőben. A hátsó ülésen a vőlegény, Tusjak Gergő és a menyasszony, Dubovecz Nikolett. Fotó: Földi Ottó.

– Az eredeti tervek szerint vásárolni jöttünk Szegedre. Aggódtam, hogy a szemkötő lenyomja a hajamat, ezért a reptéren levettem. Gergő azt szerette volna, ha csak a repülőn kerül le rólam. Szeretett volna letérdelni, de mivel egy tandemugró repülőgépen ültünk, Ottó felhívta a figyelmünket, hogy ne ijedjünk meg, ha kinyílik az ajtó. Így inkább nem térdelt le, hanem az ülésben maradt – idézte fel a történteket Nikolett.

– Örülök, hogy engem kerestek meg az ötlettel. Szerintem ez egy egyedi, romantikus módja a lánykérésnek. Amikor elértük az utazómagasságot, hátranéztem, bólintottam, és megtörtént a dolog – mondta a pilóta.

A leánykérés a levegőben.

A szarvasi fiatalok általános iskolás koruk óta ismerik egymást, november óta vannak együtt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emberi tragédiák a Földközi-tengeren

Vasárnapra virradóra becslések szerint 800 ember halálát követelte minden idők legsúlyosabb… Tovább olvasom