Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Lapunk egyedülálló nyereményjátéka

Lapunk történetében ilyen értékes nyereményt még soha nem ajánlottunk fel előfizetőinknek. Hamarosan kezdődik a Délmagyarország és a Délvilág játéka, melynek fődíja egy 7,5 millió forint értékű Harmónia lakóparkbeli lakás. Hogy még inkább kedvet csináljunk olvasóinknak a játékhoz, kérjük, tartsanak velünk, nézzük meg együtt, hol tart az építkezés!
Hét és fél millió forintot ér az a lakás, amely a május 25-én induló nyereményjátékunk győzteséé lesz. A fődíj a Harmónia lakóparkban épül, a vadonatúj, kulcsrakész, földszinti lakást régi és új előfizetőink között sorsoljuk ki. A lényeg az, hogy a játékba bekapcsolódónak júniustól szeptemberig minden hónapban legyen érvényes előfizetése.

Játékszabályok

A Délmagyarország és a Délvilág szenzációs nyereményjátékában lapunk előfizetői vehetnek részt, azok, akik júniustól szeptemberig minden hónapban érvényes előfizetéssel rendelkeznek. Keressék lapunkban a folyamatosan megjelenő játékszelvényeket – az elsőt május 25-én. Töltsék ki a játékszelvényt, válaszoljanak a kérdésre, és küldjék be borítékban, vagy levelezőlapra felragasztva! Minél több játékszelvényt küldenek be, annál nagyobb eséllyel indulhatnak a nyereményekért és a fődíjért!

A lakóparkba tegnap újra ellátogattunk: megnéztük, hogy halad az építkezés. Egy héttel ezelőtt, eljutva a szerkezetkész állapotba, ottjártunkkor éppen „nagytakarítást" tartottak. A lakás és az ablakok mára ragyognak, a csupasz falak pedig arra várnak, hogy megérkezzenek a burkolók, elkezdődhessen a lakás felöltöztetése, minden a helyére kerüljön a konyhában és a fürdőszobában. Az ígéretek szerint május végén, vagyis pár nap múlva a konyhabútor és a konyhai berendezések érkeznek meg elsőként.

Nyereményjátékunk győztese a piarista gimnázium közelében lakhat majd, közel áruházhoz, üzletekhez, buszmegállóhoz. Ráadásul a harminclakásos társasházban – ahol a nyereménylakás található – további hét új üzletet alakítanak majd ki tulajdonosaik. Kihasználtuk a lehetőséget, tegnap megint bekukkantottunk a hűvös falak közé, még az erkélyen is kikönyököltünk, hogy gyönyörködhessünk a látványban. Az amerikai konyhás nappali minden oldalról fényt kap, a kétszárnyú erkélyajtó a bejárattal szemben nyílik. Jobbra a fürdőszoba és a háló található. Minden feltétel adott egy ideális családi fészek kialakításához.

Ott, a helyszínen eljátszottuk egy kicsit a gondolattal, mi hogyan rendeznénk be a lakást. Kijelöltük az ülőgarnitúra, a dohányzóasztal, a kényelmes fotel, az állólámpa, a könyvespolc helyét, s lemértük, hogy a konyhai részben bőven elfér egy étkezőasztal. Persze a Harmónia lakóparki főnyereményt új tulajdonosa teszi majd otthonossá, ízlése és elképzelései szerint. Reméljük, olvasóink készülnek a játékra, s megjelölték a naptárban szeptember 21-ét! Ekkor sorsoljuk a fődíjat, ekkor derül ki, kié lesz lapunk eddigi legnagyobb értékű nyereménye. A boldogságot mi garantáljuk: szép környezetben, a város egyik csodálatos lakóparkjában. Tehát arra buzdítunk mindenkit: játsszon velünk!

 
Nyeremények

Júniustól szeptemberig minden hónapban értékes nyeremények találnak gazdára előfizetőink között. Júniusban 1 darab 100 ezer forintos és 10 darab 10 ezer forintos Cora vásárlási utalványt nyerhetnek. Júliusban 1 darab 200 ezer forintos Balla Bútor vásárlási utalvány és 10 darab 10 ezer forintos Diego vásárlási utalvány a nyeremény. Augusztusban 1 darab 300 ezer forintos és 10 darab 10 ezer forintos Media Markt vásárlási utalványt sorsolunk ki a nyereményjáték résztvevői között. És végül a hab a tortán: a fődíjat, a 7,5 millió forint értékű lakást szeptember 21-én sorsoljuk ki. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegeden még papírból dolgoznak a képviselők

Szegeden még papírból dolgoznak a képviselők, de már folynak az előkészületek a közgyűlési munka… Tovább olvasom