Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Lapunk közös fóruma a fejlesztési hivatallal

A Nemzeti Fejlesztési Hivatal, valamint a Délmagyarország és a Délvilág szerkesztősége közös fórumot szervez, amelynek témája az Európai Unió strukturális alapjaiból 2007 és 2013 között elérhető források felhasználásának lehetőségei, miként szolgálhatnák ezek Csongrád megye fejlődését, a térség vállalkozásait, gazdaságát.
A Nemzeti Fejlesztési Hivatal, valamint a Délmagyarország és a Délvilág szerkesztősége közös fórumot szervez, amelynek témája az Európai Unió strukturális alapjaiból 2007 és 2013 között elérhető források felhasználásának lehetőségei, miként szolgálhatnák ezek Csongrád megye fejlődését, a térség vállalkozásait, gazdaságát. A tanácskozás vitaindítóját Baráth Etele, európai ügyekért felelős tárca nélküli miniszter tartja.

A témához kapcsolódik Botka László szegedi polgármester, Frank József, a Csongrád megyei közgyűlés elnöke, Lengyel Imre, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar professzora, rövid előadásban. Ezt követően a fórum résztvevői kérdezhetnek, elmondhatják észrevételeiket, véleményüket. A beszélgetést V. Fekete Sándor, a Délmagyarország és a Délvilág főszerkesztő-helyettese vezeti.
A fórumot, amelyre minden érdeklődőt várunk, a szegedi városháza házasságkötő termében rendezzük meg november 10-én, csütörtökön 16 órától.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az alvó csecsemőket nem fényképezik

Hetente több száz embert fotóznak le a szegedi okmányiroda munkatársai. Nyaralás előtt,… Tovább olvasom