Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Látványberuházásokat mindenképpen szeretnénk

Szeged - A delmagyar.hu Kovács Gergellyel, a méltán népszerű és nagyravágyó Kétfarkú Kutya Párt intendánsával beszélgetett. Megdöbbentő igazság a látványberuházásokról!
Gondolatolvasó nyálkagomba segíti a Kétfarkú Kutya Párt kampányát, ami azért praktikus, mert tőle tudják, mit szeretnének hallani az emberek. Kovács Gergő, a párt szegedi polgármesterjelöltje a delmagyar.hu-nak adott interjúban elmondta: mindenképpen szeretnének látványberuházásokat Szegeden. Ilyen az űrállomás, a kutatóintézetben nemesítendő kétfarkú kutyák és a hegy. A Föld-csakra energiáit egyelőre nem tervezik hasznosítani, mert a IV. (vagy III.) Béla energianyelővel is ingyenessé tudják tenni 10 évre visszamenőleg az áramfogyasztást.
Gergő elmondta: a párt szeretne megmaradni a fikciós kommunikációnál, és bár néha kell, nem szívesen beszél arról, mi a választáson való indulásuk értelme. Arról viszont igen, hogy miből van erre pénz.
Gergőnek 2000 ajánlószelvényt, azaz kopogtató cédulát kell összegyűjtenie, hogy elindulhasson a polgármester-választáson. Azt nem áruljuk el, eddig mennyit kapott, de aki szeretné jelölni ... (ez már reklám lenne).


Megdöbbentő őszinteséggel beszél Kovács Gergely a látványberuházásokról.
Videó: delmagyar.hu / Segesvári Csaba

Olvasóink írták

62 hozzászólás
 • 62. theseus 2010. augusztus 23. 10:39
  „60. "Ja és útálom az állás-halmozást: orsz. képviselő, polgármester, ilyen-meg-olyan bizottsági tag, stb hányszor nyolc órát kellene dolgozni naponta, hogy minden munkakörben meg tudjon felelni? Ez csak a vagyon-gyarapításról szól, a harácsolásról, ami viszont - mint tudjuk, - nem az igazán nagy államférfiak erénye"

  Így van. Éppen ezért Botkának sem kellene tovább erőltetni a polgármesterséget. Örüljön annak, hogy listán bejutott a parlamentbe. De ha akar mégy egy egyéni buktát, csak induljon megint.”
 • 61. Tralala 2010. augusztus 21. 16:16
  „ez úgy bevan tépve h ihaj!-)”
 • 60. őrgróf 2010. augusztus 21. 08:59
  „Érdekes ez a "kormánypárti vezetőségre van szükség duma!?" Hogy tudott fejlődni Debrecen, vagy Hódmezővásárhely a szoci-kormány alatt? Valószínű úgy, hogy értelmes, jól fölkészült vezetőik voltak-vannak!
  ( nem tudom, Kecskemét vezetője hova tartozik? )
  Ja és útálom az állás-halmozást: orsz. képviselő, polgármester, ilyen-meg-olyan bizottsági tag, stb hányszor nyolc órát kellene dolgozni naponta, hogy minden munkakörben meg tudjon felelni? Ez csak a vagyon-gyarapításról szól, a harácsolásról, ami viszont - mint tudjuk, - nem az igazán nagy államférfiak erénye...”
 • 59. maradando 2010. augusztus 20. 19:58
  „Botka László ördög, két farka van .Bíztos befutó lenne a kutyák pártjában. Jó választást hozzá.”
 • 58. theseus 2010. augusztus 20. 16:45
  „Változásra tényleg szükség van Szegeden is, de ennél azért komolyabbra. Az irónia mindig jól jön, de önmagában kevés. Ennél most sokkal súlyosabb a helyzet.
  Kérdés, hogy pl. Debrecenben is indulnak-e a választásokon, mert ott nem tudják érdemben befolyásolni az eredményt. Itt viszont van némi esélyük, hogy eljátszák a Pászti Ágnes-féle Centrum szerepét, és - pár százalékot elérve - esetleg a székében tartsák Botkát. Vagy ez is a céljuk? Erre nagyon ráfázna Szeged, mert kormánypárti vezetésre van szüksége, de ezt a szavazók szerencsére tudják.”
 • 57. deszkás 2010. augusztus 20. 13:28
  „NEMECSEKERNO! Fogjunk össze etásak? Más nem kéne? A fas kivan ezzel a szöveggel.Ha már a látszatra se adnak kedves törvényhozóink és ŐK hogyakomcsikigyhogyakomcsikúgyból tanulhatnának.”
 • 56. nemecsekerno_007 2010. augusztus 20. 13:18
  „52. cinkapanna 2010.08.20.

  hegyet Szegednek pl. nem lenne kevésbbé haszontalan mint a zenélő szökökút :)
  parasztvakítás és mi mindig bedölünk. :)”
 • 55. nemecsekerno_007 2010. augusztus 20. 13:16
  „Hajrá Kétfarkú!!!!! Több se kell ennek a magyar operett-demokráciának :)

  50. macusnéni 2010.08.20.

  Hagyjuk már ezt a kisebmer, nagyember szöveget. Nálunk a kisembereket olcsón meg lehet venni, de nem azért mert szegények hanem mert képtelenek összefogni. A szó legrosszabb értelmében vagyunk individualisták, csak az számít, hogy "én" mit érek el, mások le vannak sz*rva. Az általad emlegetett "nagyemberek" meg csak azért lettek azok akik, mert pont ezt a mentalitást követték. Itt szinte mindenki a közösség rovására szeretne előre jutni és még csak nem is szólunk neki.

  Lásd. kopasz, kigyúrt Mercis rokkant-parkolóban parkol. Ki mer szólni neki? És kik állnak mellé ha balhé alakul ki?
  Még a rendőr is behúzza fülét-farkát, bezzeg a biciklist meg****ssza ha nincs lámpája.

  Erősebb kutya b***ik világ van nálunk és sivalkodnak akiket b***nak, de összefogni nem tudnak.

  Hajrá kétfarkú!!!! :)))))))”
 • 54. Mike3 2010. augusztus 20. 11:27
  „jozko

  a szerbektől, sőt az összes szomszédunktól volna mit tanulni. csak mi vagyunk ennyire bal..<moderálva>”
 • 53. jozko 2010. augusztus 20. 10:40
  „MIKE !
  A szerbeknél már így megy...
  Csípőből elkobozzák az igazolt jövedelemmmel és adóbefizetésekkel nem igazolt vagyonokat...
  Márpedig milliárdos befizetésekről kevesen tudnak befizetési igazolást felmutatni!
  Szóval pár év pihenés után nem várják kint milliárdok a hűvösben "megtisztult" delikvenst...
  Így már nem éri meg annyira!”
 • 52. cinkapanna 2010. augusztus 20. 10:25
  „csak azt nem árulják el, hogy mit hogyan csinálnának ha hatalomba jutnának, pedig a szellemesség fitogtatása az édes kevés”
 • 51. rastaman 2010. augusztus 20. 09:38
  „A rakétakilövő remek ötlet! Messzemenően támogatom. Küldjünk arra érdemes embereket az űrbe! Elsőnek - a nemzeti egység jegyében - mehetne Botka és Lázár. Ez a két kiváló férfiú megérdemelné, hogy kipróbálhassák az egyszer használható, a kilövés után eldobható űrhajót! Az első űrhajót nevezzük el a Mézga család nagyérdemű macskájáról!”
 • 50. macusnéni 2010. augusztus 20. 08:45
  „Sajnos aMol kútnál előttem beszorultak,mert a kártyájuk blokkolva volt,a Szeviépnek.Nekem meg nem tudtak számlát adni a benzinről,mert addig nem tudott tovább lépni,mig ki nem fizetik kp.Én meg nem akartam addig várni,mig a pénzt valahonnan összekotorják.Az M43-s még jövőre se készül el,nemhogy az idén.A sok kifizetettlen alvállalkozó aki elvégezte a munkát.Hiába utal az állam a számlájára a Szeviépnek,az államnak való tartozással elviszi a bank,mert az mindenkit megelőz.Miért nem kisembereknek adják oda egyből a munkát aki elvégzi???? Ja itt is valakiknek vastag lett a bukszájuk munka nélkül? .Elég már a látvány beruházásokból,a feltúrt városból,a munkanélküliségből.A szükitést ott kellene az okmáníyirodán kezdeni,átvilágitani a munkákat,s mindjárt rájönnének,hogy ki a felesleges.Valaha fele ennyi emberrel megoldották a munkát,most meg??? Ja és az Önkormányzatnál volt a városban a legrosszabb fizetés.Azért lehet a tartozónak még is meg az úszómedencés palotája,mert általában ezeknek egy jóképű kutyaház se nincs a nevükön,mint Győziéknek.”
 • 49. papsajt 2010. augusztus 20. 08:42
  „Pénzt kapni bemondásra :) mint a parlamentben :)
  ugye az a költségtérítés, amit a legjobban Lázár János használt ki?!?”
 • 48. Mike3 2010. augusztus 20. 07:33
  „egyébként érdekes nem, hogy a szeviép a szocikkal együtt csomagol? a székházukból már ki is költöztek. vérlázító, hogy ebben az országban ilyen pofátlanul lehet csinálni a simlis dolgokat. azt azért megkérdezném, hogy egy 5 milliárd-os áfatartozással rendelkező cég egyik tulajdonosának hogyan lehet meg még mindig a két belső úszómedencés újszegedi palotája illetve hogyan tudják még mindig tankolni az s63 amg-t, a cl500-at meg az s8-at? Ebben az országban tényleg mindent lehet? Nagyon támogatom a saját vagyonnal történő felelőségvállalásról szóló kezdeményezést!”
 • 47. Mike3 2010. augusztus 20. 07:28
  „30: Látvány munkahelyből már így van jópár! Elég csak ellátogatnod az okmányirodába vagy az önkormányzathoz, ha ilyet akarsz látni.
  Ha olyan sebességű és főleg _minőségű_ munkavégzésre hajlamos emberek dolgoznának ezeken a helyeken, mint mondjuk a multiknál (no nem a tesco pénztárosra gondolok), akkor a közszolgák 80%-át nyugodtan le lehetne építeni. A kormány alkalmazza a legtöbb munkanélkülit.

  Logaritmus:

  Személyesen ismerem Botkát és B. Nagyot is. B. Nagy fényévekkel jobb polgármester lesz, hidd el. A ti időtök itt lejárt, nem lesz több lopkovics meg szegedpólus kft. Most úgyis jól belehúztatok még a végére: körforgalom, pályafelújítások, értelmetlen pálya építése, új trolivonalak. Köszi szépen, eddig is megvolt a város ezek nélkül. A zöld közlekedésről meg senki ne pofázzon nekem, mert a Rókusin a nagy zöldség jegyében több száz fát írottak ki. Az új trolikat meg pont leszarom, sokkal több szmogot lehetett volna megspórolni, ha nem engedik a szeviépes bűnözőknek azt művelni amit tettek és elkészül az m43.”
 • 46. CID. 2010. augusztus 20. 05:52
  „A közgyűlés dönt. Az összes fideszes előterjesztést véghez lehet vinni, és az összes Botkásat le lehet szavazni: magyarán Szegedet a Fidesz fogja irányítani, még akkor is ha Botka marad.”
 • 45. Fószer 2010. augusztus 20. 01:28
  „Milyen jó kis buxa lesz a mai nap szépéből!!!!”
 • 44. Titanilla 2010. augusztus 20. 00:42
  „42. mindent kétszer irsz?”
 • 43. Tapasztalt 2010. augusztus 19. 23:42
  „tsz, ha a lábad sérült, miért nem tudsz irni?”
62 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átfestett kanárik a Mars téri kiállításon

Ha színesítő anyaggal eteti kanáriját a tenyésztő, bármilyen színűre festheti a tollazatát. Ezért láthatnak például sárga kanárikat is azok, akik ellátogatnak a Mars téri díszmadár-kiállításra. Tovább olvasom