Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Lázár János intézkedett a zajvédő fal ügyében

Felvette a kapcsolatot az algyői zajvédő fal építése ügyében a NIF Zrt.-vel Lázár János országgyűlési képviselő - tudtuk meg Göbl Vilmostól, a Miniszterelnökség sajtószolgálatának munkatársától.
Az 594 méter hosszan, 112 millióból készülő fal a képviselő múlt csütörtöki algyői lakossági fórumán is szóba került. A gyűlésre eljött Vajna Andrásné, aki korábban aláírást gyűjtött annak érdekében, hogy a szélső házakat a négysávos út zajától védő hangszigetelőt hosszabbítsák meg feléjük is.

Az asszony a fórumon a képviselőnek is elmondta, amit lapunkban nyilatkozott: a tervekből kiderül, pont az ő portájuk közepének magasságában ér véget a készülő fal. Attól tart, hogy emiatt hozzájuk ugyanúgy be fog hallatszani a forgalom dübörgése, mint eddig.

Az önkormányzatnak az volt az álláspontja, hogy a készülő beruházás terveit nyilván már nehéz módosíttatni. Tehát várják meg, míg elkészülnek a munkások, és ha tényleg változatlan a helyzet Vajnáék kertjében, akkor az önkormányzat intézkedik, meghosszabbíttatja a falat.

A csütörtöki fórum után Lázár János elment Vajnáékhoz, aztán felvette a kapcsolatot az építtető céggel. Ez ügyben a napokban egyeztetés lesz a helyszínen, és várható, hogy megoldódik a probléma.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Panaszvonal tisztviselőknek

Panaszvonal tisztviselőknek
Ingyen hívható panaszvonalat működtet október 7-éig a köztisztviselők és közalkalmazottak szakszervezete. Jogi visszaéléseknél akarnak segíteni az akciójukkal. Tovább olvasom