Délmagyar logó

2019. 04. 24. szerda - György Még több cikk.

Lecserélte a biztonsági céget a szabadtéri

Már a szombati Abigél-előadás előtt átvette az őrzés-védelem szakmai irányítását a rendkívüli helyzet miatt megbízott új cég, a Profi Biztonsági Szolgálat Kft.
A Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója már az Abigél bemutatója után úgy nyilatkozott lapunknak: olyan súlyos szakmai mulasztásként értékeli, hogy színpadra lépésével megzavarta egy beteg férfi a musical pénteki premierjét, hogy emiatt lecseréli a fesztivál biztonsági őrizetét közbeszerzésen elnyert céget.

Hétfőn egész nap kerestük mobiltelefonján az Ultra Média Kft. vezetőjét, hogy tőle is megkérdezzük, álláspontja szerint hogyan történhetett meg a Dóm téren a példátlan eset, de száma az egyik munkatársa telefonjára volt átirányítva, aki nem tudta megmondani, hol van a főnöke, vagy hogyan érhetnénk el.

– Már a szombati Abigél-előadás előtt átvette az őrzés-védelem szakmai irányítását a rendkívüli helyzet miatt megbízott új cég, a Profi Biztonsági Szolgálat Kft. Hétfő reggel 7 órakor az átadás-átvétel is megtörtént, így az évad további részében már ez a cég szavatolja a fesztivál biztonságát. Nem új számukra ez a feladat, hiszen tavaly is ők látták el a szolgálatot. Az értékhatár miatt idén is kötelező volt közbeszerzési eljárást indítanunk, amit végül nem ez a cég nyert. A vis maior helyzetre való tekintettel most újra őket kértük fel, de természetesen a szabályok miatt újra ki kell írnunk egy közbeszerzési eljárást – mondta hétfőn Herczeg Tamás fesztiváligazgató.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bántalmazás-e a füllyukasztás?

Brit anyák egy csoportja háborút indított az újszülöttek fülbelövése ellen, ami szerintük… Tovább olvasom