Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Legalább 100-zal repesztett a Szőregi úton - autónak csapódott a motoros

Motoros ütközött egy Volkswagen Transporterrel a Szőregi úton Újszegeden csütörtökön. A helyszínelés ideje alatt a forgalom egy sávon haladt.
Baleset miatt egy sávon haladt a forgalom Újszegeden. Motoros ütközött egy Volkswagen Transporterrel a Szőregi út 44. szám előtt (félúton a sportcsarnok és a Thököly utca között) csütörtökön reggel.

A delmagyar.hu információja szerint a Szeged felé haladó Volkswagen Transporter lehúzódott a jobb oldalra, majd balra, nagy ívben akart megfordulni. A sofőr belenézett a tükörbe, ekkor a motoros még távol volt. Amikor a Volkswagen már áthajtott a felezővonalon, a motoros a hátuljának ütközött. Mivel a Transporter egy magas építésű jármű, a motoros nem repült át felette, hanem annnak az oldalába csapódott.

A féknyomok szerint a motoros több mint 30 métert fékezett a becsapódás előtt, vagyis körülbelül 110 km/h-s sebességgel száguldhatott. Információnk szerint a CBR F 600-as Hondát vezető motoros megfelelő védőruhát viselt. A mentők kórházba szállították, sérülései súlyosak.

Motoros balesete a Szőregi úton. Fotó: Segesvári Csaba

A városból kifelé haladó oldalon a Bertalan hídig állt a sor. A Makó felől érkezők is feltorlódtak.

Olvasóink írták

368 hozzászólás
 • 368. partsap 2010. augusztus 03. 23:04
  „Filctoll te egy igazi unikum vagy evvel az agyszüleményeddel együtt, sokat gondolkodtál rajta mielőtt értékes szellemi termékedet közreadtad?
  Van még más hasonló zseniális újítás a cilinderben vagy erre a kormányzati ciklusra elég lesz ez az egy is?
  Remélem az autós társadalomban is hasonló alapossággal vágnál szét és ugye a béjemvé meg merci meg ajudi tulajdonosokat is hasonlóképpen igazítanád el, hogy miért nincsen szükségük az 5-6000 ccm méretű verdáikra, amikből magasról sz@rnak a szabályokra.
  Nyilvánvalóan csak a motorosok és senki más nem lépi túl a megengedett sebességet városban és közúton és csak az említett általános ellenség (motorosok) tábora felől fenyegeti veszély a az utakon egyébként teljesen jogkövető magatartást folytató autóstársadalmat akik az ebből fakadó frusztrációjuk miatt kényszerülnek időnként átlépni (no persze nem sokkal és csak akkor amikor senkit sem veszélyeztetnek vele) a megengedett sebességet.
  Ugyan már, ne legyél ilyen félresikerült vedd le a szemellenzőt és nézz körül az utakon, meglásd érdekes dolgokat fogsz látni amik a motorosok nélkül is eléggé hajmeresztőek.”
 • 367. Filctoll 2010. július 30. 15:46
  „Mint az elmúlt napokban egy motorzással kapcsolatos hírhez leírtam, véleményem szerint a 125cm2 nagyobb motorokat én nem engedném a közúti forgalomba! Felesleges a nagy cm2 legfeljebb arra ösztönzi a motorost hogy lakott területen belül is igen nagy sebességgel közlekedjen. Én onnan veszem észre hogy egy úton traffipax van, hogy a motorosok "feltűnően" lassan közlekednek. :-)”
 • 366. ezaz 2010. július 24. 19:33
  „Sziasztok!
  Olvasom ezt a sok marhaságot amit ide irtatok ezzel a balesettel kapcsolatban.
  Előszőr is a motorosok kicsit el vannak szállva maguktól igen gyorsan szoktak közlekedni és csöppet se veszélytelenül, sőt nem csak magukat hanem másokat is veszélyeztetnek ezzel. De azért nem kell a motoros halálát kívánni ez egy gusztustalan dolog, van így is épp elég baja.
  Másodszor: olvastam hogy nem érdeklődött az autós a motoros állapota felől. Kérdem én miért kellett volna hogy találkozzon a motorossal vagy valamelyik hozzátartozójával és neki essenek mert biztos ez történne.”
 • 365. Tomas 2010. július 21. 22:25
  „kingtibi én is szorítok hogy felépüljön! Jobbulást neki :)”
 • 364. kingtibi 2010. július 21. 19:41
  „Tomas
  Nem tudok erre mit mondani.
  Reménykedünk”
 • 363. kingtibi 2010. július 21. 19:40
  „Franci
  Ha én mondjuk belecsapnék az arcodba a kis kezemmel akkor lehet téged se sajnálnának sokan :)”
 • 362. Tomas 2010. július 21. 18:39
  „Franziee! Nem kötelező ám ugatni...”
 • 361. Franziee 2010. július 21. 15:06
  „<moderálva> aki száguldozik. aki a vesztébe rohan és oda is ér, az ennek tudatában teszi ezt, tehát minek sajnálni? Ez arra hasonlít, amikor a franciák fellázadtak a rendőrök ellen, akik ártalmatlanná tettek egy lövöldöző bankrablót...”
 • 360. Tomas 2010. július 21. 12:20
  „De az a lényeg hogy felépül”
 • 359. kingtibi 2010. július 21. 07:14
  „Még biztosat az orvosok se tudnak mondani egyenlőre. Sok idő lesz mire teljessen meggyógyul.”
 • 358. Tomas 2010. július 21. 03:18
  „Igaz én nem ismerem de Anyám az ismeri... talán találkoztam vele 1-szer 2-szer amikor fent voltam a benya kúton”
 • 357. Tomas 2010. július 21. 03:16
  „Robi hogy van?? Remélem felépül :)”
 • 356. kingtibi 2010. július 20. 17:43
  „cica
  Ezt te is tudod meg mindenki, hogyan oszlik meg hogy ki hibázott!
  A transporteres ahellyett hogy itt durrog jobb lenne ha meghúzná magát.
  Aki meg paraszt arra nem kell odafigyelni. Szemtől szembe ugyis megtartaná a véleményét.
  Az újságíró meg azt is leírhatta volna ami igaz de így biztos magasabb lesz a prémium!!!”
 • 355. cica105 2010. július 20. 11:32
  „jah és megnéztem a hozzászolásokat is itt ezen az oldalon rengeteg ráérő ember van mert mindegyik balesethez írnak ezek az emberek (mert ugye ők okosak )undorító ez az egész ujság is.A transporteres meg bízik abban hogy az ujság szakértői véleményét elfogadja a rendőrség,nevetséges!”
 • 354. cica105 2010. július 20. 11:27
  „paveljudea.osztott felelőség lessz de ne akard bemesélni magadnak hogy te nem is vagy hibás csak szenvedő alanya az egésznek mert te is felelős vagy azért amit tettél remélem működik a lelki ismereted és rosszul is alszol ez miatt.”
 • 353. őrgróf 2010. július 20. 10:28
  „Azt hiszem, mindenki leírhatja a véleményét, jelenleg Magyarországon szólás és vélemény-szabadság van. (még.)
  Onuk nyilván lelkes híve Józsibácsinak, aki szerint szép asszonyt f...al, ügyvédet perrel fenyegetni... nos van néhány ügyvéd a sitkón meg előzetesben is, sztem, erről ennyit. Talán maradjunk a tárgynál. A commentelők többsége az írásból indul ki, ha nem úgy történt, az az újságíró hibája, a felelősség is az övé! És ha így igaz, - vagyis hogy a motoros 100 körüli sebességgel repesztett, egyértelműen ő a hibás, nincs mit magyarázni rajta. A mi lett volna ha...kezdetű szövegek pedig a mesék birodalmába valók!”
 • 352. Onuk 2010. július 20. 09:43
  „350.
  Megjegyzem még, hogy mindazok, akik nem a cikk tartalmával kapcsolatos véleményt mondanak, hanem a másik topik írót sértegetik, megalázó megjegyzéseket tesznek rá az eltérő véleménye miatt -mint például te - azok mind perelhetők a személyiségi jogok megsértése miatt és sok minden másért is.
  Óvatosan kérem kezelni a másik féllel való személyeskedést és ettől óvok is mindenkit a következő hsz.-ében.
  Sokan itt a közvádló szerepét játsszák és azt hiszik nekik kell egyben ügyésznek is lenni. Alapvető jogi ismeret, hogy egy büntető ügynek kinéző esetben a a magyar jogrendszer szerint mindig az ügyész a közvádló.
  Viszont, ha valaki egy ügyben az ügyész szerepét kívánja átvenni, megteheti, de ekkor pótmagánvádlóként kell fellépnie, és elvégezni a bizonyítási eljárásokat is.
  Ugye mindent tudsz bizonyítani mit eddig mondtál ?? Folytassam ??”
 • 351. Onuk 2010. július 20. 09:23
  „350.
  Jogból kicsit képezd még magad, mert ez még primitív ismereteket sem takar. Előbb tájékozódjál a Btk. előírásairól a magasabb érdek érvényesüléséről, a kárelhárításról a közterületi fotózásról és még sok minden másról.
  Ez olyan, mit leírtál, mint amikor egy ügyvédet perrel fenyegetnek.
  Tudatlanka vagy ezen a téren oszt. jó napot.”
 • 350. szegedi23 2010. július 19. 19:55
  „Onuk, te mekkora egy balf...ék vagy... :D Leírod hogy 80-al mentél... És ha pont ekkor okoztál volna balesetet?! Akkor most itt írogatnál, hogy csak lemérted a motorosokat? Vagy mi?! :D Te ugyanúgy túllépted, tedd fel a te rsz-od is!
  Mi vagy te, rendőr?! Nem. Na látod.
  Közzéteszed a rendszámát, ezért simán perelhet, ezt meg elárulom, mert egyrészt bizonyítékod sincs, másrészt, ha lenne se írhatnád fel ide a rendszámát. Csak közlöm...
  Mennyire jóindulatú ember lehetsz te. És milyen okos. :D”
 • 349. őrgróf 2010. július 19. 09:49
  „Kedves mj52, a "tik" nem apró helyesírási hiba, hanem "minősítvény" (olvasd el az egész írást!) A hiba-keresésem pedig a közlekedésre vonatkozik. ( A magyartalanságot pedig nem bírom elviselni, még magamtól sem, de hirtelenjében nem találtam jobb szót a minősítvény-nél.)”
368 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Útszűkület a Bertalan hídon

Szeged - A szakemberek Szegeden a Bertalan híd dilatációját vizsgálják, emiatt csak kétszer egy… Tovább olvasom