Délmagyar logó

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Lett pad a Petőfi Sándor sugárúton

Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. reagált a cikkünkre és kihelyeztek egy padot oda, ahol hiányolták az olvasók.
Közleményben reagált cikkünkre a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.:

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. az alábbi tájékoztatást adja a 2019.05.08-án „Nincs pad a buszmegállóban? Megoldjuk!" címmel megjelent cikkre.

A közterület fenntartási divíziónk helyszíni felmérését követően társaságunk a mai napon (05.14-én) a Petőfi Sándor sgt. 51. sz. előtti buszmegállóba 1 db padot kihelyezett, biztosítva ezáltal a fáradékonyabbak részére az ülőalkalmatosságot.

Társaságunk munkája során a közterületet használó városlakók bejelentéseire, jelzéseire feltétlen támaszkodni kívánunk a jövőben is. Ezért a megújult honlapunkon fontos szerepet szánunk az online bejelentési funkciónak, vagyis könnyen és gyorsan az interneten keresztül jelezhetik, ha például egy fa dőlt az útra, kátyút tapasztalnak, vagy a közterületi játszótéri eszközökkel akadnak problémáik. Nem kell mást tenniük, mint ellátogatni weboldalunkra: www.szkht.hu/bejelentesek és a megfelelő témakört kiválasztva üzenetet írni társaságunk részére. A bejelentés egyenesen az illetékes ügyintézőnkhöz kerül, aki minden esetben tájékoztatja az ügyfelet az ügy menetéről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erődtemplom, énekverseny és pálinka az értéktárban

Három új értékkel gazdagodott a Csongrád Megyei Értéktár; a szentesi rendőrkapitány lesz az első… Tovább olvasom