Délmagyar logó

2019. 06. 18. kedd - Arnold, Levente 19°C | 27°C Még több cikk.

Levi, a mini autóversenyző

A negyvenéves autót most a 2 éves Levente vezeti.
– Több mint negyvenéves a járgány, még én hajtottam kiskoromban. Remélem, látni fogom, ahogy az unokám is tapossa a pedálját – mesélte édesapja, amíg a 2 éves Csillag Leventét irányította a veterán járműben. A szülők egymást váltották a kisfiú mellett, mögött.

Tolni nem kellett, a gyerekbe ugyanis annyi energia szorult, hogy reggeltől estig hajtotta volna a játék autót. Egyelőre pedál nélkül, az utat lábbal taposva halad előre, mint Frédi és Béni, neki ez a megoldás a leggyorsabb. Szemvillanás alatt fordul, tolat, irányt vált; felnőtt sofőröket megszégyenítő ügyességgel érzi az utat és a járművet. Szülő legyen a talpán, aki ezt a kerékpárúton követni bírja!

A kétéves sofőr nagyon érzi az utat és a járgányát. Fotó: Frank Yvette
A kétéves sofőr nagyon érzi az utat és a járgányát. Fotó: Frank Yvette

A dudát is nyomta volna lelkesen, de a minikocsi kürtje az évtizedek alatt berekedt, és megadta magát. Hogy merre van balra és jobbra, ezzel a fiúcska egyelőre még hadilábon áll, de lesz még ideje megtanulni, merre van előre, mire nagyobb verdára válthat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Online-interjú Kormos Tiborral Újszegedről

Újszegediek kérték: lehetne-e a Liget oldala mellett is troli közlekedés? A Sportcsarnok buszmegállójában kevés a pad, zajos a CBA szellőzése, megállni tilos tábla kell a fürdő köré. Tovább olvasom