Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Licitálás a Rómeó-jegyekre

Lapunk közreműködésével a Rómeó és Júlia három előadására árverésen kívánja értékesíteni az igazgatói páholy hat-hat helyét a Szegedi Szabadtéri Játékok. A bevételt a gyermekklinika alapítványa javára ajánlják fel. A musicalre szóló belépőket már nepperek is árusítják.
A Rómeó és Júlia Dóm téri előadásaira már hónapokkal ezelőtt minden jegy elfogyott. Sokan későn kapcsoltak, és most minden pénzt megadnának, hogy megnézhessék a produkciót. Információink szerint a London és a Róma szektor legjobb helyeire szóló 9500 forintos belépőjegyeket már 20 ezerért is kínálták nepperek Szegeden. – Az egyik szemem sír, a másik nevet. Nem tartom etikusnak, de nem tudunk mit tenni a jelenség ellen.

Utoljára a nyolcvanas években, az István, a királlyal fordult elő hasonló – reagált a hírre Bátyai Edina, a játékok igazgatója, akit cégek és magánszemélyek is folyamatosan ostromolnak belépőkért. Hiába, ő sem tud segíteni. – Úgy döntöttem, hogy augusztus 18-án, 19-én és 20-án estére a hatszemélyes igazgatói páholyunk helyeit, ahová protokollvendégeket szoktunk ültetni, árverésre bocsátjuk. Reményeim szerint jelentős bevételt érhetünk el így, amit felajánlunk a „Szegedi gyermekszívek gyógyulásáért" Alapítványnak. Dr. Katona Márta, az alapítvány kuratóriumának elnöke meghatódva fogadta a kezdeményezést. Az árverés lebonyolításához Szetey András főszerkesztő felajánlotta a Délmagyarország segítségét, így a lap honlapján kedden délben indulhat az aukció – újságolta az igazgatónő.

A három estére szóló 6-6, tehát összesen 18 jegyet párosával indítják az árverésen. A kikiáltási ár 30 ezer, a licitlépcső 10 ezer forint lesz. Azt is tervezik, hogy a 19-i és a 20-i előadásra, amikor DVD-felvételt szeretnének készíteni a produkcióról, hatszáz darab 1200 forintos sétálójegyet adnának ki.

Ezekkel a nézőtér mögött felállított kivetítőkön lehetne nyomon követni az előadást. Az ötlet kivitelezhetőségéről még tárgyalnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vedlenek a szegedi utcanévtáblák

Római körút helyett „Kapisztai", Mátyás tér helyett „Temesváry" – olvashatjuk… Tovább olvasom