Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Licitálás a szabadtéri Rómeó és Júlia jegyeiért

Elindult, és egy héten át zajlik lapunknak a Szegedi Szabadtéri Játékokkal közös jótékonysági licitálása a Délmagyarország Online honlapon. Az aukción három Rómeó és Júlia előadás 9 pár jegyéből befolyt összegét a szabadtéri a szegedi gyermekklinika alapítványának ajánlotta fel.
A Délmagyarország Online portálon elindult a Szegedi Szabadtéri Játékok jótékonysági licitálása, amelynek során a szabadtéri vezetése a szegedi gyermekklinika „Szegedi gyermekszívek gyógyulásáért" Alapítványa javára értékesíti majd az augusztus 18., 19. és 20-i Rómeó és Júlia című előadás igazgatósági páholyának jegyeit.

A rendhagyó aukció kezdeményezői remélik, hogy a jótékonysági cél, valamint az a tény, hogy a nagy sikerű musical valamennyi előadásának jegyei elkeltek már, számos adakozó vállalkozót és magánszemélyt vonz az önmagában is érdekes licitálásba.

A Délmagyarország Online www.aukcio.delmagyar.hu címen is elérhető oldalán 9 pár jegyre párhuzamos licitálás folyik majd egy héten át, augusztus 16-án 10 óráig. Az aukción az igazgatói páholy 6 helyjegye előadásnaponként kettesével kerül licitre. Egy pár jegy kikiáltási ára 30 ezer forint, licitáláskor erre legalább 10 ezer forintos licitlépcsővel lehet ráígérni.

A jótékonysági aukción licitálásonként 150 ezer forint fölötti összeggel nyertes résztvevőkről, illetve cégükről bemutató cikket közlünk a Délmagyarország Online honlapján.

A részvételhez regisztrálni kell az aukció oldalán; a licitálás ideje alatt a 62/567-825-ös, illetve a 0630-405-1550-es telefonszámon nyújtunk technikai segítséget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy városi telek kálváriája

Négyzetméterenként tízezer forintot kért az önkormányzat két városi tulajdonú, közmű nélküli… Tovább olvasom