Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Limuzinnal vitte cirkuszba a gyerekeket a jótékony szegedi taxis

Egy hónapra bérelt limuzint Berinszki Zoltán szegedi taxisofőr, hogy hátrányos helyzetű és sérült gyerekeket szállítson különböző programokra, örömet szerezve nekik.
Ismét mosolyt csalt beteg és hátrányos helyzetű gyerekek arcára a Taxisok és Civilek a Beteg Gyermekekért Alapítvány. Berinszki Zoltán alapító limuzinnal szállította tegnap cirkuszba utasait. Lapunknak elmondta, hogy régóta együttműködnek a jelenleg Szegeden tartózkodó Richter Flórián Cirkusszal – csütörtökön a Dr. Waltner Károly Otthonból fél tucat gyereknek, kísérőiknek, illetve látássérülteknek szereztek kellemes meglepetést azzal, hogy részt vehettek egy cirkuszi előadáson. A Délmagyarország is csatlakozott a jótékony akcióhoz: mi egy ötfős családot vittünk el a cirkuszba.
 

– Saját pénzemből béreltem egy hónapra a limuzint, hogy egy pozitív és maradandó élményt szerezzek a rászorulóknak. Ha lenne rá kapacitásom, vagy támogatókra lelnék, akkor hosszabb távon is folytatnám ezt a kezdeményezést. Szombaton a repülőnapra viszek gyerekeket, a polgármestertől kaptam tíz belépőjegyet

– mesélte a szegedi taxisofőr.
Limuzinnal vitte cirkuszba a gyerekeket a jótékony szegedi taxis - GALÉRIA. Fotó: Karnok Csaba


Érdemes figyelni honlapunkat, ahol majd nevezni lehet, és a hónap végén 3 gyereket 3 kísérővel ismét elviszünk egy feledhetetlen programra, szintén limuzinnal.

Luxusjárgányon gurultak Berinszki Zoltán vendégei a Richter Flórián Cirkuszba. Fotó: Karnok Csaba

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Böjte Csaba fővárosi koncertjére utaztak a gyerekek

Böjte Csaba fővárosi koncertjére utaztak a gyerekek
A Böjte Csaba nevével fémjelzett rendezvényen a szegedi Szent-Györgyi Albert Rotary Club… Tovább olvasom