Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Lions–SZTE jótékonysági bál

A Szegedi Tudományegyetem és az Első Szeged Lions Klub holnap este rendezi meg hagyományos jótékonysági bálját az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban. A bevételből a kardiológiai központot, az újszülött életmentő szolgálatot és az ÁGOTA Alapítványt támogatják.
Az elmúlt évhez hasonlóan, az idei farsangi szezonban is a társasági élet kiemelkedő eseményének ígérkezik a Szegedi Tudományegyetem és a Szeged Első Lions Klub közös jótékonysági bálja holnap este a TIK-ben. A gazdag programból az idén sem hiányozhat a casino, működik jósda, szivarszoba (ahol 1-1 pohár whisky vagy konyak is jár a füstölnivaló mellé), koktélbár karibi hangulattal, lesz bórkóstoló, nosztalgiafotózás, és lesz jótékonysági árverés is, a Szög-Art művészeinek alkotásaiból. S a vacsora után természetesen zene, tánc hajnalig. A jó hangulatról Marót Viki és a NOVA Kultúrzenekar, valamint DJ Mike gondoskodik.

Az exkluzív mulatság ezúttal sem csak az önfeledt szórakozást szolgálja, a jókedvű adakozók a bevételből a Kardiológiai Központ Haemodinamikai Laboratóriumának egy VeryNow aggregometriás műszer beszerzését, a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány mentőautójába egy monitor és két darab infúziós pumpa megvételét, továbbá az ÁGOTA Alapítvány játszóház és módszertani központba eszközök beszerzését segíti. A jótékonysági bált és a hozzá kapcsolódó jószolgálati akciót húsz cég is támogatja.

Információink szerint korlátozott számban kapható még belépő a TIK portáján.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hónapok óta kígyózik a sor

Nem ért véget a sorbaállás a Dégáz Szent István téri ügyfélszolgálata előtt. Bosszús ügyfelek… Tovább olvasom