Délmagyar logó

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek 0°C | 14°C Még több cikk.

Lopással gyanúsítják a bejárónőt

Szeged – Lopással gyanúsít a Szegedi Rendőrkapitányság egy 38 esztendős nőt.
Az asszony több szegedi ingatlanban is vállalt takarítási munkát, és ezek során, a rendőrség eddigi adatai szerint két helyről is vitt el arany-ékszereket, órát, amelyek értéke összesen milliós nagyságrendű.

A nőt a keddi nap folyamán érték tetten az egyik lakás bejáratánál az ott lakók, így az akkor eltulajdonított tárgyak nála elő is kerültek. A gyanú szerint azonban ebből az ingatlanból már korábban is tűntek el értéktárgyak, amelyek feltételezhetően szintén az ő számlájára írhatók. A másik lakásból, ahol szintén takarított, ugyancsak hasonló módon tűntek el nagy értékű ékszerek, óra, és ruhanemű.

Az ügyben az eljárás folyamatban van.

Olvasóink írták

 • 10. rt0831 2011. június 11. 11:29
  „Az ilyen embereket miért nem lehet nyilvános feketelistára tenni?
  Mint a bankoknál a nem fizetők.Legalább tudnánk kiktől óvakodjunk!”
 • 9. Smerdis_of_Arshak 2011. június 11. 11:17
  „9. THE 2011.06.11. 08:09

  szerinted?”
 • 8. THE 2011. június 11. 08:09
  „Név, fénykép? Így legközelebb megint felbéreli valaki. Egyébként ez adóköteles szakma, vagy ezt is feketén űzik?”
 • 7. polo 2011. június 11. 06:40
  „A takaritás elég nehéz munka de nincs megbescülve pici pézért güriznek ha nem végzik a munkájukat azzonal feltünik egyébként meg mindenki átnéz rajtuk ez is nagyon fontos munka”
 • 6. nagypappa 2011. június 11. 04:09
  „Ma már 10 ezer Ft körüli összegért is lehet vásárolni bútorszéfet. Tudom, nem sokat ér a védelme, de az alkalmi tolvajok ellen megvéd.
  Az elmúlt hetekben volt egy sérelmemre elkövetett üzletbetörés. A betörő meg sem próbálkozott a széfek kinyitásával.
  A bejárónői munka meg tényleg bizalmi állás.
  Egyszer volt egy takarítónő aki rájött, hogy a nadrágom zsebében mindig van pár ezer Ft, azt lopkodta.”
 • 5. info 2011. június 10. 17:46
  „A titkárnői állás után, második helyen áll a takarítónőé. Ugyanolyan bizalmi elven alapszik, dolgozik nem fecseg, nem tesz semmi olyat amit nem szabad. Ennyi. Ezentúl nem kell csodálkozni ha erkölcsi bizonyítványt kérnek tőled! Ja jó ha van képesítésed róla amit végzel, sok kárt tudsz okozni azzal, ha nem megfelelő vagy számodra ismeretlen vegyi anyagokat használsz a konyhában, fürdőszobában. Ez a munka nem lebecsülendő.”
 • 4. Jozsoci 2011. június 10. 17:41
  „Miért nincs az érték eldugva / még ha nincs is trezor/. idegen előtt. Édesanyám 30 évig volt egy orvos házaspár bejárónője. Ott nem kellett eldugni semmit.”
 • 3. nádiposzáta 2011. június 10. 12:07
  „Nyári időszakban évzáró évnyitó között én is vállaltam hasonló munkát ,kellett a pénz terveimhez ,magas beosztású(főügyésznő, körzeti óvónő vezető , tanárnő, sebész orvos,)jól megfizették , csak jót tudok mondani róluk ,sőt ,lakáskulcsokat adtak , önállóan jártam keltem a lakásban,mindig egyedül voltam a lakásban takarítás idején,.Nagyon figyeltem hogy a lakást zárjam munka után ,soha semmihez nem nyúltam ,fiókokba vagy hűtőbe nem turkáltam,amit megbeszéltünk abba helyiségbe mentem be.Szerettem menni hozzájuk , megbecsültek ,sőt ha találkoztunk ,mindig kaptam plusz dolgokat ,minden egyes esetben a munka után járó pénzt kitették az asztalra , ha többet én a visszajárót oda tettem.Rendes emberek voltak 97 jelentkező közül választottak ki, kölcsönösen jó viszony volt,,,3 nyáron át takarítottam.Jó rájuk gondolni ,utcán megismernek ,beszélnek velem.”
 • 2. varadipal 2011. június 10. 11:41
  „Majd kergetheti a felmosórongyot a sitten munkabér nélkül.Nekem csak olyan értékeim vannak, amelyekért megdolgoztam, mégsem engedem be a lakásomba csak azt akit én akarok. A pénz, arany, és egyéb érték sok embert szédített már meg, nem az üveg és rács nélküli kirakatban a helyük.”
 • 1. zoltanszabo 2011. június 10. 10:15
  „A bejárónői állás--bizalmi állás ! Ha egyedül van a lakásban , a tulaj miért nem zárja el az értékeit ??? Akinek nagymennyiségű értéke van---- tegye azokat széfbe ! V. csak akkor takarítson--ha van otthon valaki !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Módosul a szegedi buszmenetrend

A Tisza Volán Zrt. június 16-ától, a jövő hét csütörtökétől módosítja a menetrendet a helyközi autóbuszvonalakon. Tovább olvasom