Délmagyar logó

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 16°C | 26°C Még több cikk.

Lopni ment a kisteleki vásárba - az árus termékei közé rejtette az üres tárcát a tolvaj

Két pénztárcát is lopott a kisteleki kirakodóvásárban egy kaposvári nő. Az egyik sértett üldözőbe vette, rendőrkézre került.

A gyanú szerint a 38 éves nő 2018. március 4-én 9 óra körül két vásárlótól is ellopta a pénztárcáját. Az első esetben, miután kivette a készpénzt a sértett táskájából, az üres tárcától úgy szabadult meg, hogy az egyik árus termékei közé rejtette. A másik sértett észlelte a tolvaj cselekedetét. Üldözőbe is vette a már menekülőt, akit végül a vásár területén szolgálatot ellátó polgárőrökkel és rendőrökkel közösen elfogtak. Az eltulajdonított készpénz még a helyszínen mindkét tulajdonoshoz visszakerült.

A feltételezett elkövetővel szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Kisteleki Rendőrkapitányságon. A nyomozók őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására - írta a police.hu.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a következő vagyonvédelmi óvintézkedésekre hívja fel a lakosság figyelmét:

  • Bevásárlások alkalmával ne hagyják pénztárcájukat a kosár tetején! A piaci forgatagban is ügyeljenek az értékeik biztonságára! Mindig jól zárható helyen - táska, kabát belsejében elzárva – tárolják azokat.
  • Jobb idő esetén a kerékpárok újból előkerülnek. Azok kosarában, kormányán tartott táska, szatyor is vonzó célpont lehet az alkalmi tolvajoknak. Ügyeljenek a kétkerekű biztonságos tárolására is!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több év is lehet a különbség attól függően, melyik kórházban műtik meg a beteget - Csökkennek a várólisták

Több év is lehet a különbség attól függően, melyik kórházban műtik meg a beteget - Csökkennek a várólisták
Ahogyan országosan, úgy Csongrád megyében is csökkent a várólisták hossza a legtöbb műtéti… Tovább olvasom