Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Ma: fórum a DM-mel

A Nemzeti Fejlesztési Hivatal, valamint a Délmagyarország és a Délvilág szerkesztősége közös fórumot tart ma délután 4 órai kezdettel a szegedi városháza házasságkötő termében.
A Nemzeti Fejlesztési Hivatal, valamint a Délmagyarország és a Délvilág szerkesztősége közös fórumot tart ma délután 4 órai kezdettel a szegedi városháza házasságkötő termében. Téma az Európai Unió strukturális alapjaiból 2007 és 2013 között elérhető források felhasználásának lehetőségei, miként szolgálhatnák ezek Csongrád megye fejlődését, a térség vállalkozásait, gazdaságát. A tanácskozás vitaindítóját Baráth Etele, európai ügyekért felelős tárca nélküli miniszter tartja.

A témához kapcsolódik Botka László szegedi polgármester, Frank József, a Csongrád megyei közgyűlés elnöke, Lengyel Imre, a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar professzora, rövid előadásban. Ezt követően a fórum résztvevői kérdezhetnek, elmondhatják észrevételeiket, véleményüket. A beszélgetést V. Fekete Sándor, a Délmagyarország és a Délvilág főszerkesztő-helyettese vezeti. A fórumra, minden érdeklődőt szeretettel várunk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emberi jogi bírósághoz fordult Bartosné

Az emberi jogi bírósághoz fordult a szegedi önkormányzat városgondnokságának volt dolgozója, aki az… Tovább olvasom