Délmagyar logó

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 5°C | 12°C Még több cikk.

Ma rendezik meg az első szegedi médiadélutánt

Hagyományteremtő szándékkal rendezi meg az első szegedi médiadélutánt a szegedi Pálma Reklámstúdió és a gyálaréti Borostyán Birtok. A találkozóra eljön Eötvös Pál, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének elnöke.
– Hagyományt szeretnénk teremteni ezzel a rendezvénnyel, amelyre a szegedi médiumok munkatársait hívtuk meg – mondta Elekes Zoltán, a Pálma Reklámstúdió vezetője. – Lehetőséget kívánunk biztosítani a sajtó munkatársainak arra, hogy ne csupán a munka közben találkozzanak, hanem legyen egy olyan nap, ahol a szakmai kérdések mellett az őket foglalkoztató ügyeket, problémákat is megbeszélhetik. Erre teremtünk alkalmat. Az ötlet másik gazdája a Borostyán Birtok tulajdonosa, Nagy Péter, aki vendégül látja a szakma több mint száz képviselőjét: szerkesztőség-vezetőket, újságírókat, vágókat, operatőröket, tehát minden olyan sajtómunkást, aki szabaddá tudja tenni magát ma délután.

A gyálaréti helyszín egyaránt kiváló kikapcsolódásra – lovaglásra, sétakocsikázásra, borkóstolásra is lesz lehetőség – és szakmai fórumok rendezésére, hiszen a Szegedtől 8 kilométerre található birtok kötetlen programok és fórumok szervezésére és lebonyolítására egyaránt alkalmas. A rendezvényen részt vesz a Magyar Újságírók Szövetségének elnöke, Eötvös Pál, valamint a MUOSZ regionális képviselője, Bubryák István. A kötetlen szakmai beszélgetés egyik fontos témája az egyszerűsített közteherviselési hozzájárulás (ekho), vagyis az újságírók által is igénybe vehető új adózási forma.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeged és Szentes a nyertes

Csongrád megyéből két település kap címzett támogatást. Szegeden oktatási és kulturális intézményt… Tovább olvasom