Délmagyar logó

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek 0°C | 13°C Még több cikk.

Magyar Anna: az MTV pénzügyi ostroma folytatódni fog

Szeged - „Illúzióink ne legyenek, az MTV pénzügyi ostroma folytatódni fog. Még nem győztünk, csak időt nyertünk" – így kommentálta tegnapi közleményében Magyar Anna, a megyei közgyűlés elnöke azt a hírt, hogy a tévévezetés mégse szünteti meg a körzeti stúdiókat.
A fideszes politikus szerint a Magyar Televízió menedzsmentje visszavonulót fújt, „annak a széles társadalmi és vidéki összefogásnak a láttán, amit a regionális stúdiók bezárása ellen indítottunk el". Az elnök hozzáteszi: „a bezárás most lehet, hogy elmaradt, de a pénzelvonás szándéka változatlan. A döntés jól példázza, mekkora erő rejlik az összefogásban, elsősorban a magyarországi megyék összefogásában, hiszen nem csupán mi itt, a Dél-Alföldön, hanem érdekvédelmi szervezetünk, a MÖOSZ és a megyei elnökök szerte az országban kiálltak amellett, hogy a vidék ne tűnjön el a közszolgálati televízió képernyőjéről."

Olvasóink írták

 • 6. 620829 2009. december 12. 18:31
  „meg kell szüntetni.....minek van még egy müsort ami nem száz éves és érdemes nézni????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????”
 • 5. TrombiFrédi 2009. december 12. 12:22
  „Regionális stúdiókra szükség van, csak nem ártana hozzá megújjulni, és felpörögni, mert így csak névben azok, egyenlőre!”
 • 4. Tapasztalt 2009. december 12. 11:32
  „Jellemzö rá, hogy mindent azonnal a saját sikereként kommentál, amibe csak beleszagolt. /kivéve jegyzőverés/”
 • 3. Walaky 2009. december 12. 10:21
  „Bocs, ki ez a Magyar Anna?
  Csak nem egy újabb megmondó a fehérvári ficsúr után?”
 • 2. Logaritmus 2009. december 12. 09:21
  „Nem akarom Agyar Anna kedvét elvenni, de ez nem az az ügy, amiért érdemes kiállni.”
 • 1. csonakos 2009. december 12. 07:58
  „A helyzet az, hogy megyékre már rég nincs szükség! Az európai unióban már a korszerűbb régiós rendszer van. Az MTV vezetése meg belátta, hogy a vízfejet kell megszüntetni és a havi egymilliós fizetéseket visszavenni -50 fő legalább- és a Budapesti 1600 főből kell leépíteni. Ez az igazi ok ami miatt maradtak a régionális studiók! Szükség van a jóminőségű munkályukra.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

50 milliós kölcsön a Pick Szegednek

A kormánypárt stabilnak, az ellenzék túlzottan optimistának nevezte a 2010-es költségvetés tervezetét a tegnapi városi közgyűlésen, amelyen lehülyézték egymást a képviselők. Tovább olvasom