Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Magyaros program

A Független Városi Szövetség Magyar Egyesület városrészi rendőrőrsöket, tisztább várost szeretne. Apró Juhász János elnézést kért a közgyűléseset miatt.
– A közgyűlés előtt fél órával kaptam egy információt, amelyet nem jól kommunikáltam. Elnézést, ha megbántottam volna valakit – reagált a csütörtöki rendkívüli közgyűlés után történtekre Apró Juhász János önkormányzati képviselő, a Független Városi Szövetség Magyar Egyesület tegnapi sajtótájékoztatóján. Mint megírtuk, Apró Juhász és Bakai Csaba képviselők egymásnak ugrottak a városháza dísztermében.

Dlusztus Imre, az egyesület polgármesterjelöltje programjából a közlekedés, a közbiztonság és a köztisztaság hármasát emelte ki. Ha nyerne, közlekedési tanácsot hozna létre. A közbiztonságot városrészi rendőrőrsök felállításával javítaná, éjszakánként őrjárat felügyelné a várost. A tisztább várost a közmunka tanács és a területfelelősi rendszer szolgálná. Utóbbi nyugdíjasokból és munkanélküliekből állna, ők a rájuk bízott területet ellenőriznék, és napi jelentést tennének például rongálásról, parlagfűről. Mészáros György, aki a 10-es választókerületben indul, kiemelte: a minőségi turizmus fogadására alkalmassá kell tenni Szegedet. Bartók Csaba, az egyes körzet jelöltje sportolásra alkalmas területeket szeretne kialakítani a városban.

Többet akarunk adni, jobban – foglalta össze céljaikat Dlusztus.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Botka: Bezzegváros lett Szeged

Egy leszakadó, lemaradó városból bezzegváros lettünk, amelyre Európában is odafigyelnek –… Tovább olvasom