Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Már nyolcféle verzióval állt elő eddig P. József

Szeged, Makó - Három tanút hallgatott meg tegnap a Csongrád Megyei Bíróság a tavaly májusi, makói hármas gyilkosság ügyének tárgyalásán. Az egyik tanú szerint a vádlott, P. József azzal kérkedett: több millió forintot kap, ha megöl három embert.
Folytatódott tegnap a Csongrád Megyei Bíróságon a tavaly májusban elkövetett makói hármas gyilkosság ügyének tárgyalása, amely a vádirat ismertetésével idén májusban kezdődött. Megírtuk: a 27 éves, makói P. Józsefet azzal gyanúsítják, hogy tavaly május 17-én brutálisan meggyilkolta a 21 éves Boros Noémit, 78 éves nagymamáját, Szűcs Pálnét, valamint a lány korábbi barátját, a fiú jó ismerősét, a 26 esztendős Siha Norbertet. A bíróság szerint nyolc vallomással állt elő eddig a nyolc általánost végzett, a gyilkosság előtt hegesztőként dolgozó vádlott.

A tegnapi szegedi tárgyaláson három tanút hallgattak meg. Az első az a férfi volt, akinél P. József munka fejében egy kutyatelepen élt, a második B. T. volt, aki elmondta: a cselekmény előtt találkozott P. Józseffel, aki ittasan említést tett arról, hogy több embert meg kell ölnie, és ezért még pénzt is kap. P. József több millió forinttal kérkedett. A vádlott tagadta B. T. vallomását.

A harmadik tanú, P. József nővérének akkori élettársa azt mondta: az elkövetés után P. József bejött testvéréhez Szegedre, és a vádlott elmesélte, hogy megölt három embert. P. József az elmondottakra nem reagált.

A makói P. József a tegnapi tárgyaláson a nyolcadik variációval állt elő, hogyan történtek az események. Fotó: Karnok Csaba
A makói P. József a tegnapi tárgyaláson a nyolcadik variációval állt elő, hogyan történtek az események.
Fotó: Karnok Csaba


A vádlott verziója szerint az első két gyilkosságot Siha Norbert követte el, majd Siha ezután könyörgött, hogy ölje meg őt. A szakértők szerint kizárt ez a verzió, hiszen több szúrt sebet találtak Sihán, ami erős felindulásra utal. P. József történetét az is gyengíti, hogy Siha Norberten nem találtak vérnyomot a két nőtől.

Krajkó Zoltán, Siha Norbert ügyvédje úgy gondolja: nehéz dolga lesz a bírónak, mert eddig már nyolcféle vallomást tett P. József, szakvéleményekből és tanúvallomásokból pedig nagyon nehéz lesz összerakni a történetet. Az ügyben október 6-án hirdetnek ítéletet.

Mi történt a Fűtő utcában?

2008. május 17-én Makón, egy Fűtő utcai házban találták meg a 21 éves Boros Noémit, a lány nagymamáját, a 78 éves Szűcs Pálné Galambos Erzsébetet és Noémi volt barátját, a 26 éves Siha Norbertet. Leszúrták őket késsel és ollóval. A gyilkosság utáni napon a rendőrség őrizetbe vette a 27 éves P. Józsefet, Siha Norbert barátját. A vádirat szerint Norbert bízta meg a vádlottat, hogy menjen vele barátnője házához, és segítsen az ottmaradt dolgait összepakolni. Közben megkérte, hogy ölje meg barátnőjét és őt is. Ebbe P. József beleegyezett, és még a lakásán magához vett egy kést. A házban először a barátnővel végzett, majd a lány nagymamáját, végül saját barátját ölte meg. A gyilkos elvitte a ház elől az egyik áldozat autóját is, amit később Hódmezővásárhelyen találtak meg. A férfit végül egy szegedi szórakozóhelyen fogták el, ahol ellenállás nélkül megadta magát.

Olvasóink írták

 • 6. KolompárRómeó 2009. október 01. 20:51
  „Jogos. Ezek szerint legalább 7-szer hazudott. Ha nem 8-szor. Azaz semmit nem szabad elhinni, hamis tanúzás miatt plusz 350 évre lecsukni, ha jól viselkedik, akkor lehet felezni.”
 • 5. ocsi1 2009. október 01. 10:15
  „Nem variálni lecsukni és kész. Aki ennyit tud hazudni annak nem szabad elhinni a szavát.”
 • 4. Pinaman 2009. október 01. 08:31
  „8 parhuzamos univerzum torteneseit adta elo a kedves bironak, bar csak .inaba szallt vona a batorsaga mielott meghuzta vona a ravaszt a kesen <moderálva.>”
 • 3. KolompárRómeó 2009. szeptember 30. 20:44
  „"Hádde nem én vóutám!". "Já, de én vóutám!" "Vágy mégsé?"

  Ahogy a Mirigy énekli: "Á háverom nem túl okos, húsz éves, oszt hátodikos".”
 • 2. rozator 2009. szeptember 30. 17:51
  „Lett volna több is, de csak nyolcig tud számolni!”
 • 1. dodó 2009. szeptember 30. 12:45
  „Áldozat ez a Perec-cigány! A kirekesztés áldozata!
  Sőt! Utánanéztem! Nem volt az iskolában saját mentora!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Automatából lopott egy férfi Szegeden

Szeged - Lopás miatt indított eljárást a Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrse a… Tovább olvasom