Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

Margit szerint rájuk fért már egy kis szerencse

Margit szerint rájuk fért már egy kis szerencse
Szeged - Szinte fillérre pontosan elköltötte lapunk 25 ezer forintos ajándékutalványát a szeged-béketelepi Lovai házaspár, akik Telekosár játékunk újabb nyertesei voltak.
– Reggel még nem gondoltam volna, hogy ilyen nagy szerencse ér. Hosszú ideje vagyok rokkantnyugdíjas, a férjemet pedig tavaly százalékolták le. Ugye nem kell mondanom, hogy milyen jól jött a nyeremény? – mondta Lovainé Illés Margit.

Az 58 éves szegedi asszony és férje volt Telekosár játékunk újabb nyertese. Már több mint 15 ezer szelvény érkezett be lapunk legsikeresebb játékába, Lovaiék nyolc szelvénnyel kísértették meg a szerencsét. Ennyi szelvény is elég volt a győzelemhez, 25 ezer forintot költhettek el lapunk számlájára az újszegedi Príma Novában.

– Több mint harminc éve vagyunk előfizetők. A betegségem miatt sajnos erős gyógyszereket kell szednem, ami
a koncentrációképességemet csökkenti. Emiatt csak a főcímeket, a horoszkópot és a nyereményjátékokat tudom reggelente átfutni az újságban. Ha valami nagyon érdekel, arra csak később tudok visszatérni – magyarázta az asszony. A házaspár, bármilyen kevés pénzből is él, az újságot nem mondja le, hiszen már Margit szülei is előfizetők voltak.
 
Margit szerint rájuk fért már egy kis szerencse. Fotó: Török János (galéria)
– Darált húst, sajtot és csirkecombot biztosan vásárolunk. Semmit sem teszünk el belőle, karácsonyozni nem is szoktunk nagyon. Nincs rá keret – mondta a háromgyermekes anya, aki lányát már elvesztette. Két fia közül az egyik 36, a másik 34 éves. Unokájuk még nincs, mert a fiúk anyjuk elmondása szerint a gyermekvállaláshoz még nem tudták megteremteni a biztonságos anyagi hátteret.

A Novában még sosem voltak, így kicsit megilletődötten járkáltak a sorok között, hiszen betegségük miatt általában idősebb fiuk vásárol be helyettük. Bevásárlókocsijukba a Margit által elmondottakon kívül még rizs, bab- és kukoricakonzerv, cukor, liszt, olaj, kolbász és virsli került.

– Ezekből a darált hússal együtt jó kis töltött káposztát és csilis babot készítek majd – mondta az asszony.
Két kutyájukról és öt macskájukról sem feledkeztek meg, nekik szárazeledelt vásároltak. A kiadásokat kis zsebszámológépbe ütötték be, így csak alig haladták meg a 25 ezer forintos keretet. A pénztárnál a házaspárnak 25 ezer 356 forintot kellett fizetnie. A lottózóban még vettek és hazavittek egy 300 forintos sorsjegyet, mert – ahogy mondták – eddigi legszerencsésebb napjukon még egyszer próbára akarják tenni Fortunát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

2018 őszén indul a gyártás a 2 milliárd forintos beruházással épülő tiszaszigeti csarnokban

Elsősorban helyieket szeretne alkalmazni műanyagüzemében az a szegedi cég, amely jövő nyáron épít műanyaggyártásra alkalmas üzemcsarnokot Tiszaszigeten. Tovább olvasom