Délmagyar logó

2019. 04. 24. szerda - György Még több cikk.

Martonosi Éva lett Szeged új jegyzője

Hétfőn ünnepélyes keretek közt nevezte ki Martonosi Évát Botka László polgármester a város új főjegyzőjének, miután március elsejével Mózes Ervin nyugdíjba vonult.
A városvezető elmondta, történelmi pillanat ez, hiszen a városnak még sosem volt női jegyzője. Öt jelölt közül választották ki Martonosi Évát, aki 2003-ban végzett az Szegedi Tudományegyetem jogi karán, ezt követően egyből munkába állt a városházán. Dolgozott a közgazdasági iroda helyettes vezetőjeként, majd később aljegyző lett, széles körű szakmai tapasztalattal rendelkezik, amelynek nagy részét Mózes Ervin mellett szerezte.
 Történelmi pillanat: női jegyzője lett Szegednek Martonosi Éva személyében. Fotó: Török János
Történelmi pillanat: női jegyzője lett Szegednek Martonosi Éva személyében.
Fotó: Török János
A beiktatást követően az új jegyző kiemelte, minden váltás átrendeződéssel jár, így ő is szeretne egy kisebb finomítást végezni, de folytatni kívánja azt a magas szintű szakmai munkát, amit elődje végzett. Mint mondta, szép hivatás köztisztviselőnek lenni, de ugyanakkor sok nehézséggel jár, ezért felkészült és elhivatott munkatársakra van szükség, ehhez pedig minden segítséget szeretne megadni kollégáinak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Évtizedes probléma oldódhat meg: elkezdődött a Kollégiumi út fejlesztése

Évtizedes probléma oldódhat meg: elkezdődött a Kollégiumi út fejlesztése
2020 elejéig 850 millió forintból újul meg a Kollégiumi út - Dorozsmai út - Fonógyári út közötti… Tovább olvasom