Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Másfél milliót lehet nyerni a Déli Aprónál

Szeged - Mint arról már hírt adtunk, a lapcsaládunkhoz tartozó Déli Apró karácsonyhoz közeledve milliomossá akar tenni valakit olvasói közül.
A játék Szegeden, az újság Szilágyi utcai szerkesztőségében kihelyezett üvegdoboz körül forog, melyről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy a benne levő pénz legalább egymillió forint. Vagy több. A feladat ugyanis éppen az, hogy ki tudja pontosabban megsaccolni, vagy éppen eltalálni a dobozba tett összeg nagyságát. Övé a nyeremény. (Az üvegdoboz megtekinthető a www.deliapro.hu honlapon is.)

Az össznépi tippelés már hetek óta tart, a Déli Apróból kivágott szelvényen vagy a 1785-ös, emelt díjas SMS-számon lehet játszani.

A mágikus üvegdoboz a Déli Apró szerkesztőségében
A "mágikus" üvegdoboz a Déli Apró szerkesztőségében
A nyereményösszeget illetően természetesen nagy a bizonytalanság és az izgalom, éppen ezért Konkoly Béla lapigazgatóból megpróbáltunk kihúzni újabb támpontokat. Az összeg alsó határát illetően kaptunk segítséget: míg korábban annyit árultak el, hogy a nyeremény összege minimum egymillió forint, most megtudtuk, 1,5 millió alatt nem érdemes tippelni... A pontos végösszeget pedig a borítékot lezáró közjegyzőn kívül senki sem ismeri.

A játék beugrójaként egyetlen kérdésre kell válaszolni, hány éves a Déli Apró. Megsúgjuk: a kérdés kicsit beugratós, hiszen az újságban feltüntetett huszadik évfolyam valójában 19 betöltött évet jelent.

A milliomos játék december 12-én zárul, addig is minden pénteken kisorsolnak 5-5 ezer forintot a szelvényes, illetve az SMS-es tippelők között. (A főnyereményt egy Volskban- hitelkártyán viheti el a szerencsés tippelő vagy tippelők).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Idén többen váltanak biztosítót

Szeged - Az egyik piackutató előzetes felmérése szerint 2007 szeptemberéhez képest idén 20… Tovább olvasom