Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Másik áldozata is van a szombat éjszakának vagy csak leesett a felüljáróról egy fiú?

Az egyik közösségi portálon "Másik áldozata is van a borzalmas szombat éjszakának" című közlés kapcsán a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményt adott ki.

Kómában fekszik az SZTE Új Klinikán B. Péter, akit szombat este egyelőre ismeretlenek előbb félholtra vertek, majd a már ájult szegedi srácot letaszították a Tisza Gyöngye hídjáról – jelentette meg a Szeged Hírei csoport a Facebookon.

Azt írták, az eset közel történt ahhoz a helyhez, ahol megtámadták Tímeát és barátját. Sajtóhírek szerint a hídról leesett Péternek eltört a csuklója, az ujja, tüdeje bevérzett, dobhártyája beszakadt, koponyája is betört, állapota válságos. Azt is írták, hogy a férfi szombat óta kómában fekszik és lélegeztetőgépen tartják.

Az esettel kapcsolatban a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményt adott ki. Ebben az áll, hogy a rendőrségre vasárnap 0 óra 10 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy fiatalember leesett Szegeden, a Ligetfürdőnél lévő szórakozóhely felüljárójáról. – Eddig nem merült fel olyan körülmény, ami arra utalna, hogy a fiatalembert lelökték, vagy a sérülései nem az esés, hanem bántalmazás következményei lennének. A Szegedi Rendőrkapitányság az eset körülményeit nyomozás keretében tisztázza – közölték. Hozzátették, a Tímea elleni támadás miatt közösség tagja elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények gyanúja miatt nyomoznak, vizsgálják, hogy a két eset között van-e összefüggés.

Túri Mihály, Csongrád megyei vezető mentőtiszt elmondta, a mentők súlyos, életveszélyes állapotban szállították a fiatalembert a Sürgősségi Betegellátó Önálló Osztályra (SBO).

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Demonstráción fejezték ki szolidaritásukat Tímeával a civilek

A budapesti Erzsébet téren mintegy kétszáz ember csendes, zenés megemlékezést tartott. A megjelentek… Tovább olvasom