Délmagyar logó

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

Második adventi gyertyagyújtás

A szegediek hatalmas adventi koszorúján, a Dugonics téren holnap gyújtják meg a második gyertyát. A program fél 5-kor kezdődik a Tabán Általános Iskola adventi műsorával, majd 5 órakor Fodor Gergely szegedi diákpolgármester és Bartha Tiborné református lelkész lángra lobbantják a második, lila színű gyertyát.
A szegediek hatalmas adventi koszorúján, a Dugonics téren holnap gyújtják meg a második gyertyát. A program fél 5-kor kezdődik a Tabán Általános Iskola adventi műsorával, majd 5 órakor Fodor Gergely szegedi diákpolgármester és Bartha Tiborné református lelkész lángra lobbantják a második, lila színű gyertyát. A szegedi önkormányzat kezdeményezésére – a szegedi egyházakkal közösen – életre hívott ünnepi rendezvény szervezője a Szegedi Városkép Kft. és az Ördögszekér, fő támogatója a Délmagyarország című napilap.

Vasárnaptól folytatódik a jótékonysági könyvgyűjtés is, az adományozók az árvíz sújtotta székelyudvarhelyi könyvtár megsemmisült könyvállományának pótlására ajánlhatnak fel köteteket. A könyveket az adventi koszorú mellett felállított sátorban várják a szervezők december 23-áig.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy cég adott két ajánlatot a tenderen

Négy cég két ajánlatot nyújtott be a szegedi busztenderre, amelynek tegnap járt le a határideje. Tovább olvasom