Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Mától Szín 5-ös fotózások

A vakáció megkezdődött, eredmények a bizonyítványban, így a Délmagyarország és a Délvilág idei nagy Szín 5-ös játéka is befordul a célegyenesbe. Mától a nevezéseké, illetve a profi fotózásé a főszerep.
Ahogy ígértük, a kitűnő tanulók képeit nem bízzuk a véletlenre, mi magunk gondoskodunk arról, hogy az idei diáksztárokat is egységesen, szépen, színesben mutathassuk meg olvasóinknak. Fotóriportereink várják a jelentkezőket a megye valamennyi városában a megadott időpontokban és helyszíneken.

A feltételek hasonlóak, mint tavaly, a játékban való részvételhez semmi más nem kell, mint egy színjeles általános iskolai bizonyítvány, illetve az elsősöknél, másodikosoknál a legmagasabb szintet jelző szöveges értékelés. A nevezés egyszerű, ki kell tölteni a lapjainkban többször is megjelenő nevezési szelvényt (mostani cikkünk mellett is megtalálható), majd ezzel és a kitűnő bizonyítvánnyal (vagy annak másolatával) felkeresni a legközelebbi fotózás helyszínét. Természetes elvárásnak gondoljuk, hogy a velünk játszók családjában (szülők, nagyszülők) legyen valakinek Délmagyarország- vagy Délvilág-előfizetése.

Ami pedig a díjakat illeti, velünk mindenki nyer! Már a fotózásnál valamennyi diákot megajándékozunk egy kis szuvenírrel (egyedi Szín 5-ös csomagolópapír-garnitúrával, ingyenbelépővel a mórahalmi Erzsébet fürdőbe, zselés tollal meg fényképtartóval), majd mindegyikük fotóját megjelentetjük az újságban. Közben jön a hab a tortára, sorsolunk.


A díjak

A fődíj hagyományosan pompás: négyszemélyes családi út a Párizs melletti gyermekparadicsomba, Eurodisneybe, a Gold Sun Travel segítségével. A második díj mountain bike kerékpár (típusát maga a szerencsés nyertes választhatja ki), a harmadik díj egy Thomson mp3-lejátszó, míg a 4–6. díj egy-egy 15 ezer forintos Printker vásárlási utalvány.
Hajrá Szín 5-ösök!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Friss megyei képviselők vallottak a vagyonukról

A tizennégy megyei országgyűlési képviselőből hat most először tett vagyonnyilatkozatot. Lapunk… Tovább olvasom