Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Mától szűkület a Berlini körúton is

Szeged - Az időjárástól is függ, hogy halad a szegedi nagykörút felbontása, valamint a 43-as főút Deszk és Klárafalva közötti szakaszának javítása. Ha nem esik nagyon az eső, mától három helyen javítják az úttestet a nagykörúton.
A Római körút Bertalan hídról levezető külső sávjában és a Brüsszeli körúton a közművek aknafedlapjait emelik meg, és állítják be. A nagykörút két külső sávjában mintegy száz fedlapot és rácsot cserélnek. Marnak mától az útjavítók a Brüsszeli körúton, holnap reggeltől pedig a Párizsi körúton is. A nagykörúton emiatt végig egy sávra szűkül az út.

Tegnap reggel is érezhető volt a terelés hatása: Újszeged belső utcái is bedugultak a reggeli csúcsban. A hídon átjutva viszonylag ütemesen lehetett haladni. Érdemes azonban óvatosan vezetni mindkét irányban, mert a türelmetlen sofőrök – a záróvonalon átvágva – előzgetik a feltorlódott sorokat. Az építők tegnap délután az eső miatt abbahagyták a munkát, az útszűkület viszont maradt. Munkaidő után a belvárosban is csak vánszorogni lehetett. A rakpartzár még biztosan marad, a vízügy ma dönt az esetleges feloldásáról.

Olvasóink írták

  • 1. csanyiv 2008. április 24. 11:16
    „Már bocsánat, de a Brüsszelit tegnapelőtt (kedden) felmarták, a Római körúton pedig már aszfaltoztak is - pedig nem sok utánajárás lett volna... Azon meg nem kell csodálkozni, hogy a 10 centi mélyen felmart szakaszon meghagyják az útszűkületet, egy alacsonypadlós városi busz könnyedén odaveri az alját; pont a József Attila-Brüsszeli kereszteződés jó példa erre, ahol nagyjából 5km/h-val billegnek át a nyomvályúkon.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kenguru a sapkában

Szeged - Egy sapka pótolja az anyukáját annak a négy hónapos kengurubébinek, akit vasárnap délután… Tovább olvasom